Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/2018/konkursa_pretendenti_kandava_izverteti
Drukas datums: 01:43:04 29.03.2024

Konkursa pretendenti Kandavā izvērtēti22.08.2018

dsc_0531.jpg21.augustā konkursa “Diženi Kandavas novadā” vērtēšanas komisija turpināja iesākto pretendentu vērtēšanu Kandavā, apskatot nominācijai “Sakoptākā privātmāja” pieteikto īpašumu un viesojoties pie radošās novadnieces Dagnijas Gudriķes.

Nominācijai “Sakoptākā privātmāja” pieteikta māja Dzeņu ielā 5, kur saimnieko Gita un Raivis Bērziņi. Mājas saimniece Gita pastāstīja, ka abi šeit saimnieko jau četrus gadus un dārzu izveidojusi pati savam un ģimenes priekam.

Pievakarē žūrija viesojās pie kandavnieces Dagnijas Gudriķes, kura pieteikta nominācijā “Radošākais novadnieks”. D.Gudriķe ir izdevusi divus dzejas krājumus un vienu dzejas kopkrājumu, kurā apvienojušās piecas autores. Žūriju sagaidīja muzikāls sveiciens no Valdeķu kultūras nama ansambļa “DO-RE-MI”, kurā aktīvi līdzdarbojas arī pati Dagnija. Pieci Dagnijas dzejoļi ir kļuvuši par dziesmām, kurus mūzikā ietērpusi ansambļa vadītāja Dzintra Linde. Arī ikdienas darbs Dagnijai paiet radoši- fotografējot un rakstot par aktuālo Kandavas novadā.