pavasara-foto-majas-lapai6mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA

Pirms Ziemassvētkiem tiekas novada politiski represēto apvienība 20.12.2019

20191219_170249.jpg19.decembra novakarē Kandavas novada muzejā omulīgā gaisotnē satikās Kandavas novada politiski represēto apvienības biedri, lai pārrunātu aizvadītajā gadā paveikto un  apspriestu nākamā gada plānus. Uz tikšanos politiski represētos aicināja Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede kopā ar kultūras un sporta pārvaldes vadību un muzeju.

Uzrunājot un sveicot sanākušos Inga Priede uzsvēra, ka priecājas par atsaucību un ierašanos uz Ziemassvētku tikšanos tik kuplā skaitā, vēlēja visiem labu veselību un dzīvesprieku, kā arī dāvināja visiem pārliekamos sienas kalendārus "Kandavas novads 2020". 

Represētie iepazinās ar muzeja vadītāju Inesi Rozi, kura pastāstīja par savām idejām turpmākajā sadarbībā ar politiski represēto apvienību. Emocionālas Kornēlijas Apškrūmas dzejas rindas visiem veltīja kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Iveta Grunte. Pārdomās par aizvadītajiem gadiem dalījās apvienības līdzšinējais vadītājs Pēteris Briedis.

Par siltu maltīti bija parūpējusies Kitija Švīgere, cienājot visus ar Kandavas novadu raksturojošiem ēdieniem- putru svilpeni un saldo ēdienu “Abavas sniegs”.

facebokinstagramtwitteryoutube
PASĀKUMU KALENDĀRS

Latvija.lvKandavas novada ceļu karte.Tukuma novada pašvaldībaAktuālās tirgus izpētesPiejūra, atkritumu apsaimniekošanaKandavas komunalie pakalpojumi
back to top