pavasara-foto-majas-lapai10mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

BK Kandava kārtējā uzvara!

24.03.2021

img_7336.jpg24. marta vēlā vakarā BK Kandava dāmas aizvadīja kārtējo spēli, šoreiz mājas zālē uzņemot Jūrmalas komandas meitenes!
Jau pirmajās 8 spēles sekundēs mājinieces atklāja spēles rezultātu, gūstot pirmos 2 punktus! Ātrs, agresīvs basketbols un spēka cīņa groza apakšā - tā varētu raksturot šo spēli. Spēle bija ļoti līdzīga, mūsu dāmas ar ātriem pretuzbrukumiem palielināja rezultāta starpību, kamēr pretinieces “lādēja” grozā trīspunktniekus, realizējot 11 precīzus trīspunktniekus. Pārtraukumā devāmies ar +1. Skaidrs, ka šajā spēlē būs cīņa par katru laukuma centimetru un līdz pēdējai sekundei. Mūsu dāmas šajā mača pieļāva daudz kļūdu, taču ailītē REB uzvarējām par 20 izcīnītām bumbām. Otro puslaiku mūsu meitenes iesāka veiksmīgāk kā pretinieces, trešajā ceturtdaļā gūstot 25 punktus, kamēr pretiniecēm 15. Tomēr pretinieces bija kaujinieciski noskaņotas un šajā mačā vadības maiņa bija 11 reizes, kas nozīmē tikai to, ka intriga un uzvarētājs noskaidrosies tikai pēc spēles beigu sirēnas. Mums tas izdevās! Nosargājām iegūto pārsvaru un pēc spēles beigu sirēnas tablo rāda 86:75, BK Kandavai gūstot uzvaru! 
Lielisku sniegumu mūsu rindās atkal demonstrēja Liene Jansone, gūstot 29 punktus, 5 AS un izprovocējot 9 piezīmes, Laurai Keisterei 13 punkti un 6 pārtvertas bumbas, M.Bertānei 10 punkti, Baibai Čeverei 8 punkti un 12 REB, arī K. Andersonei 8 gūti punkti, pa 6 punktiem A.Zvirgzdiņas un M.Ķilpes kontā, L.Sarjai 4 gūti punkti, L.Pavarei 2. Lielisks sniegums, dāmas! Paldies par enerģiju, attieksmi un dzirksteli acīs! Tikai tā uz priekšu! 

Šobrīd ieturam nedaudz lielāku pauzīti - uzkrājam spēkus, dziedējam traumas un nākamais mačs 30. martā, kad mājās uzņemsim viešņas no Saldus! Turnīra tabula 25. martā sekojoša:tversana.jpg

back to top