pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Atvērtās dienas laukos 2021 (10.-13.jūnijs)

10.06.2021 - 13.06.2021

adl2021_p0g.jpgKurp doties pasākumā Atvērtās dienas laukos 2021 no 10.-13. jūnijam?! Iespējas ir gana plašas, jo šogad viesu uzņemšanai pieteicies rekordliels pasākuma dalībnieku skaits – vairāk kā 240.

No 10. līdz 13. jūnijam ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem ārpus ierastā ciemos gaida mājražotāji, amatnieki, pārtikas ražotāji, naktsmītnes, pirtnieki, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas, arī sporta un izklaides vietas.

Lai saplānotu ceļojumu, jāieskatās pasākuma interneta vietnē www.celotajs.lv/atvertasdienas. Te atradīsiet visu informāciju – kas ir “Atvērtās dienas laukos”, kas gaida ciemos, ko varēs darīt, redzēt, nogaršot un iegādāties, un kā tur nokļūt. Norādītas arī dienas, kurās katrs pasākuma dalībnieks piedalās, daudzviet ir arī konkrēti apmeklējuma laiki.

Braucienu var plānot pēc pasākuma dalībnieku atrašanās vietas, izmantojot tiešsaistes karti: https://www.celotajs.lv/lv/conf/ADL2021/karte

Kartē dalībnieki atzīmēti ar simboliem, norādot nodarbošanās veidu, piemēram, maizes cepēji, vīndari, dārzi, utt. Par katru var izlasīt īsu “Atvērto dienu” piedāvājuma aprakstu un, ja tas ieinteresējis, atvērt plašāku aprakstu ar kontaktinformāciju, pašas saimniecības mājas lapu un FB profilu.

Saimnieki ir sagatavojušies ievērot epidemioloģiskās drošības pasākumus, un tas tiek sagaidīts arī no viesiem, tādēļ šogad obligāti nepieciešams apmeklējumu pieteikt iepriekš, precizējot laiku, apmeklētāju skaitu un citu svarīgu informāciju!

Atvērtajās dienās laukos 2021 piedalās dalībnieki arī no Kandavas novada:

back to top