Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1166/piedalies_fotokonkursa_kandavas_novads_cetros_gadalaikos
Drukas datums: 22:29:12 18.04.2024

Piedalies fotokonkursā „Kandavas novads četros gadalaikos”

05.04.2016 - 01.11.2016

fotokonkurss-afisa.jpgTuvojas noslēgumam Kandavas novada domes izsludinātais fotokonkurss „Kandavas novads četros gadalaikos”. Konkurss norisināsies līdz š.g. 1.novembrim.

Fotokonkursa mērķis ir veicināt iedzīvotāju aktivitāti un piederības sajūtu savai pilsētai un novadam, kā arī atlasīt interesantas un atraktīvas fotogrāfijas Kandavas novada domes ikgadējā kalendāra veidošanai.

Konkursa galvenais nosacījums- fotogrāfijām jābūt uzņemtām laika posmā no 2015. gada 1. novembrim līdz 2016. gada 1. novembrim un tajās var būt attēloti dabas objekti, ainavas un cilvēki Kandavas novadā dažādos gadalaikos.

Katrs konkursa dalībnieks var iesūtīt līdz 12 fotogrāfijām. Tās var iesniegt, sūtot uz e-pastu liga.supstika@kandava.lv ar norādi fotokonkursam “Kandavas novads četros gadalaikos”, vai iesniegt klātienē, atnesot datu nesēju uz Kandavas novada domi sabiedrisko attiecību speciālistēm (Kandava, Dārza iela 6, 1.st. 100. kab.). Iesniedzot darbus, jāpievieno pieteikums brīvā formā, kurā norādīts autora vārds, uzvārds, vecums, e-pasta adrese un kontakttālrunis.

Konkursa rezultātā tiks apbalvoti pieci labākie darbi. Labākās fotogrāfijas tiks izmantotas Kandavas novada domes 2017. gada kalendāra veidošanai. Uzvarētāji tiks publicēti Kandavas novada domes mājaslapā un informēti personīgi.

Konkursā var piedalīties ikviens foto amatieris vai profesionālis, neatkarīgi no vecuma, kurš iesniedzis pieteikumu dalībai konkursā atbilstoši nolikumam. Ar nolikumu var iepazīties šeit

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar Šupstiku pa telefonu 26451427 vai pa e-pastu liga.supstika@kandava.lv vai Dagniju Gudriķi pa telefonu 63107362 vai e-pastu dagnija.gudrike@kandava.lv