4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Pasaules junioru čempions bobslejā viesojas Cērē un Zemītē

30.03.2022

img20220330111730.jpgGalvenais ir nebaidīties!

30. martā Zemītes sākumskolā viesojās jaunais bobslejists Ivo Dans Kleinbergs. Šāda jauka tikšanās iespēja bija pateicoties pagasta sporta organizatorei Līgai Rozei un, protams, Ivo atsaucībai.

Līga sākotnēji uzaicināja Ivo uz sarunu Cēres skolā, bet, pateicoties labajai sadarbībai, jaunais sportists piekrita viesoties arī Zemītē. Zemīte Ivo nav sveša, jo viņa brāļi ir mācījušies šeit, bet pats Ivo skolas gaitas uzsācis Grenču skolā  un tad turpinājis Kandavā un arī Cērē. 

Ivo ir aktīvi sportojis visu dzīvi un tieši ievirze uz sportu esot bijusi pateicoties skolotājai Elvīrai Juhņēvičai, uzsākot mācību gaitas Grenču skolā. Un pilnīgi nejauši, no aktīvas darbības vieglatlētikā, viņš ir nokļuvis līdz bobslejam, kurā tagad ir sasniedzis augstus panākumus un kļuvis par pasaules junioru čempionu.

Saruna bija aizraujoša un interesanta. Papildus stāstījumam Ivo rādīja arī savu ekipējumu un skaidroja tā nozīmi un pielietojumu.  Sagatavotajā prezentācijā sportists iepazīstināja ar bobsleja sacensību norisi, darbu treniņos un sadarbību starp komandas biedriem.  Un galvenais, viņš skolēnus uzmundrināja nebaidīties. Nebaidīties un piedalīties – sportot, uzdrīkstēties un sapņot, ka viss ir iespējams.

Informāciju sagatavoja: Zemītes Tautas nama vadītāja Ērodeja Kirillova

back to top