4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Lieldienas Zantē

17.04.2022 11:00

7a.jpgLieldienu rītā zantenieki pulcējās kultūras namā, lai pēc divu gadu pārtraukuma beidzot atkal varētu satikties un kopā svētkus svinēt. Liels prieks bija redzēt apmeklētājus tik kuplā skaitā.

Lielo dienu Zantē ieskandināja skolas bērni – skanīgas dziesmas izdziedāja Sanija Cabule, puišu trio „RAM” (Rūdis Ronis, Artūrs Šteins un Markuss Mušketovs) un 6./7.klašu ukuleļu ansamblis (skolotāja Kristīne Elksnīte). Lieldienu tradīcijas un ticējumus atgādināja folkloras kopa „Vācelīte” (vadītāja Taira Grošteine). Lustīgas dejas izdejoja jauniešu deju kolektīvs „Sīpa” un vidējās paaudzes deju kolektīvs „Ducele” (vadītāja Marita Jekuma).  

Kā ik gadu Lieldienās, Zantes amatierteātris priecēja savus skatītājus ar pirmizrādi. Šogad tika iestudēta R.Missūnes izrāde „Par vīriešiem un kaķiem” (režisore Antra Grundmane).

Mazajā zālē apmeklētājus iepriecināja sirsnīga foto izstāde „Mīļdzīvnieki”, kas būs aplūkojama līdz pat maija beigām. Liels paldies visiem, kas iesūtīja savu mīluļu foto. Prieks par tik lielu atsaucību!

Lieldienu olu izstādē šogad par krāšņāko tika atzīta Sanitas Plotko krāsotā ola. 2.vietu ieguva Anda Besere, bet 3.vieta – Rigondas Jekumas un Viktorijas Koļcovas krāsotajām olām.

Protams, neizpalika arī jautras Lieldienu atrakcijas un rotaļas.

 

Paldies visiem par svētku sajūtu un prieku!

 

 

Foto E.Muceniece, E.Lāce

back to top