pavasara-foto-majas-lapai2mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Senioru deju kopu festivāls "Pavasara ziedu balle"

14.05.2016 12:00

dscf3375.jpg14. maijā Zemītes tautas namā senioru deju kopa "Ozolzīles" pavasara ziedu ballē bija saaicinājusi viesus uz savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Ciemos bija ieradušies draugu kolektīvi no Jaunlutriņiem „Senlejas”, no Saldus „Ciecerīte” , abus kolektīvus vada Rasma Liekmane. No Remtes „Zīles”- vadītājs Ilgvars Pauniņš un no Matkules „Alianse’- vadītāja Anita Kvedova.

Kolektīvu jubilejā sveica, veltot jaukas dziesmas, Zemītes tautas nama jauktais vokālais ansamblis "Sapnī". Zemītnieces kopā ar ansambli bija sagatavojušas jubilejas deju.

Skanot dziesmai "Brīnumzemīte", viesi tika apsveicināti un apdejoti, pēc tam kopīgi sumināti. Stiprinot ilgstošo draudzību, kopīgā pasākuma gaitā tika izdejotas vairāk nekā 20 senioru dejas. Kopdejas mijās ar viesu uzstāšanos un veltījuma dejām jubilārēm.

Senioru deju kopa "Ozolzīles" saka lielu paldies Kandavas novada Kultūras pārvaldei par atbalstu pasākuma organizēšanā. Tāpat liela un sirsnīga pateicība kaltei "Akots" Grenčos par atbalstu jauno koncerttērpu sagādāšanā.

back to top