pavasara-foto-majas-lapai5mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Zantes pagasta un sporta svētki “Zaļš prieks mums iekšā sēž”

21.05.2016 11:00

img_67110.jpg

21.maijā ar plašu un daudzpusīgu svētku programmu Zantē notika pagasta svētki „Zaļš prieks mums iekšā sēž”. Šogad svētku vienojošā tēma bija zaļā krāsa, tāpēc svētku dalībnieki un viesi bija ieradušies ar zaļu aksesuāru vai akcentu apģērbā.

Svētkus skanīgi atklāja Zantes skolas bērnu dziesmu un deju priekšnesumi "Nocelsim cepuri pavasarim”, bet dienas turpinājumā norisinājās sportiskas, interesantas aktivitātes lieliem un maziem- "Veselā miesā vesels gars!”. Ikviens sportot gribētājs varēja atrast sev interesējošu aktivitāti: futbols, šaušana, šķīvīšu mešana, jenga, desu spēle, boulings, spēka trīscīņa, jautrā stafete, piepūšamā atrakcija un daudz kas cits ne mazāk aizraujošs.

Mazākajiem svētku dalībniekiem bija iespēja ņemt dalību radošās aktivitātēs- izveidot zaļas origami tulpes vai ļauties sejiņu apgleznošanai.

Dienas laikā darbojās “Zaļais tirdziņš” un smūtiju un kokteiļu bārs “Zaļie vitamīni”, kur atbilstoši svētku tēmai varēja iegādāties veselīgus un pašgatavotus našķus no dabīgām izejvielām.

Lielu skatītāju atsaucību guva ielu vingrotāju šova komandas "Street warriors” priekšnesumi.

Sporta spēļu rezultātus skatīt šeit

back to top