pavasara-foto-majas-lapai5mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Seminārs lauksaimniekiem

24.05.2016 11:00 - 13:00

ecc25060.jpgKandavas Lauksaimniecības tehnikumā, 24. maijā no plkst. 11.00 līdz 13.00, notiks seminārs „ Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti augu aizsardzības līdzekļu lietošanas un glabāšanas jomā”. Lektore Dace Guste, Zemkopības ministrijas Lauksaimniecības departamenta Augkopības nodaļas vecākā referente.

Seminārā piedalīsies izglītības programmas „Lauksaimniecības tehnika” vecāko kursu audzēkņi, lai veiksmīgāk varētu sagatavoties eksāmenam, kas drīzumā būs jākārto, lai saņemtu otrās reģistrācijas klases augu aizsardzības līdzekļu lietotāju apliecības.

Tehnikumam izveidojusies laba sadarbība ar Valsts augu aizsardzības dienesta Augu aizsardzības departamenta speciālistiem, ir rīkoti gan teorētiski, gan praktiski semināri augu aizsardzības līdzekļu drošā lietošanā. Sadarbības rezultātā, radās ideja tehnikumam nokārtot nepieciešamo dokumentāciju un saņemt atļauju augu aizsardzības līdzekļu lietotāju apmācībai. Nepieciešamās apmācību tēmas ir iekļautas izglītības programmas „Lauksaimniecības tehnika” mācību priekšmetos un praktiskajās mācībās.

Iespēja topošajiem lauksaimniecības tehnikas mehāniķiem saņemt apliecības paveras pirmo reizi un vēlēšanos to izmantot izteikuši lielākā daļa no 3. un 4. kursu audzēkņiem.

Uz bezmaksas semināru aicināti arī novada lauksaimnieki!

back to top