pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Cēres pagasta un sporta svētki “Lai sanākam Cērē!”

04.06.2016 10:00

img_9620.jpg4.jūnijā Cēres sporta laukumā svinīgi tika atklāti pagasta svētki “Lai sanākam Cērē!”.

Cēreniekus svētkos sveica Kandavas novda domes izpilddirektors Egīls Dude, Kandavas novada Kultūras pārvaldes vadītāja Ziedīte Začeste, Cēres pagasta pārvaldniece Maija Jēce un kultūras darba organizatore Līga Roze.

Uzreiz pēc svinīgās atklāšanas, sporta laukumā pulcējās aktīvas komandas, kas piedalījās sporta spēlēs- volejbols, futbols, strītbols, kā arī individuāli sportisti, kas sacentās dažādās vieglatlētikas disciplīnās- lodes grūšana, tāllēkšana, šaušana.

Savukārt, pie Sporta Halles notika netradicionālas, sportiskas un interesantas aktivitātes, kurās piedalīties varēja gan lieli, gan mazi. Krāsaini un radoši svētkus piepildīja radošā darbnīca, kurā iemācīja bērniem pagatavot un izlocīt interesantus origami pārsteigumus. Lai tiktu pie krāsaina gliter tetovējuma vai kāda zīmējuma uz sejiņas, bērniem nācās stāvēt garā rindā. Dienas laikā darbojās piepūšamā atrakcija un bufete.

Svētku vakarā lielākā aktivitāte un rosība notika Cēres pagasta estrādē, kur ar skaistākajām dejām no koncertprogrammas “Dejas melodija” uzstājās Tukuma pilsētas modes deju studija “Demo”, ar koncertu “Skaistā dzīve”- Kandavas novada Mākslas un Mūzikas skolas popgrupa “Taustiņi”, kā arī Dailes teātra dziedošo aktieru ansamblis “Ilga”.

Svētku dienas noslēgumā visi tika laipni aicināti uz balli kopā ar grupu “Lietus Blūzs”.

Sporta spēļu rezultātus skatīt šeit

Ilustratīvs foto no Cēres pagasta svētkiem 2015.g.
back to top