Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1529/zemites_pagasta_un_sporta_svetki_aizvaditi
Drukas datums: 02:37:35 20.04.2024

Zemītes pagasta un sporta svētki aizvadīti

27.08.2016

2-1.jpg27.augustā ar svētkiem „Nāc lustēt Zemītē!” tika noslēgti šīs vasaras pagastu un sporta svētki Kandavas novadā.

Svētkus pie Zemītes pils rīta pusē atklāja Kandavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Alfreds Ķieģelis un pagasta pārvaldes vadītāja Rita Diduha, vēlot visiem priecīgus, ar sporta kausiem bagātus svētkus.

“Godīgu, bezkompromisa cīņu, lai uzvar stiprākais,” sportistiem vēlēja Kandavas novada Kultūras pārvaldes vadītājas vietniece Iveta Grunte. "Savukārt, tiem, kas baudīs kultūras programmu- lai ir bauda dvēselei!”.

Dienas gaitā sporta laukumā spēkiem mērojās futbolisti, volejbolisti, strītbolisti, šāvēji, šautriņu metēji, lidojošo šķīvīšu metēji, krosa skrējēji un veiklākie kurpju sējēji. Bērniem bija iespēja izlēkāties pa piepūšamo atrakciju, piedalīties “Mazajās spēlēs” un iegūt krāsainu zīmējumu vai tetovējumu.

Pirms kopīgās pusdienu zupas baudīšanas, visus priecēja Toma Kazimirisaņeca un draugu koncerts, vēlāk Cēres amatierteātra izrāde “Antona traģēdija”. Vakarā uz koncertu “Kino Romances” aicināja dziedošā aktrise Karīna Tatarinova un ģitārists Ivars Hermanis un svētku noslēgumā balle pie galdiņiem.

Zemītes sporta svētku rezultātus skatīt šeit