Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1531/kandava_rudeni_ieskandina_mikeltirgu
Drukas datums: 00:43:15 29.03.2024

Kandavā rudeni ieskandina Miķeļtirgū

25.09.2016

dsc00295.jpg25.septembrī, kā tas ierasts jau vairākus gadus pa Miķeļiem, tuvi un tāli ciemiņi un vietējie tiek aicināti uz rudens labumu tirgu- Miķeļtirgu, kad var nopirkt to, kas zemnieku laukos un dārzos izaudzēts, lai uzņemtu vitamīnus no Latvijas lauku labumiem un iepirktu kaut ko arī ziemai, kas nav aiz kalniem.

Rudens ziedi, dārzeņi, garšvielas, žāvējumi, sieri, dzērvenes, ķiploki un dažādas citas gardas lietas bija nopērkamas arī šogad. Par jautrību un labu noskaņojumu gādāja novada pašdarbnieki- pasākuma vadītāji un Vānes lustīgie muzikanti, Zantes dejotāji un popgrupa „Taustiņi” no Kandavas.

Diena bija pavedusies kā zīda drāna- spoži spīdēja saule un debesīs bija redzami burvīgi mākoņu kalni, kādi piedien tikai rudenim.

Aptaujātie tirgotāji sacīja, ka andele gājusi no rokas un plaši smaidi pircēju sejās liecināja par abpusēju apmierinātību. Apmierināti izskatījās arī tie, kuriem izdevās tikt pie balvām un uzrāpties Umurkumurā. Tāpat visu tirgus laiku notika dažādas radošās aktivitātes bērniem.