Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1586/jaunie_basketbolisti_no_musu_novada_tiekas_ar_kristapu_porzingi
Drukas datums: 01:24:06 27.04.2024

Jaunie basketbolisti no mūsu novada tiekas ar Kristapu Porziņģi

05.06.2016
 No kreisās: Bruno Petrovičs, Madara Ķilpe, Kristaps Porziņģis, Valters Botmanis, Elgars Ezerkalns

No kreisās: Bruno Petrovičs, Madara Ķilpe, Kristaps Porziņģis, Valters Botmanis, Elgars Ezerkalns

Svētdien, 5. jūnijā, banka «Citadele» organizēja lielāko Kristapa Porziņģa fanu tikšanos. Rīgā pulcējās 250 jaunieši no 41 Latvijas pilsētas, tostarp 5 Kandavas novada Bērnu un jaunatnes Sporta skolas audzēkņi, lai smeltos iedvesmu trenēties un sasniegt labus rezultātus.

«Elektrum» olimpiskā sporta centra basketbola zālē pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no dažādām sporta skolām un basketbola klubiem. Jauniešiem bija iespēja dzirdēt Porziņģa stāstīto par viņa gaitām ASV, uzdot jautājumus, saspēlēties ar viņu un kopā nofotografēties. No mūsu BJSS tikšanos apmeklēja Elgars Ezerkalns, Paula Šenberga, Madara Ķilpe, Bruno Petrovičs un Valters Botmanis.

Jauniešiem šī tikšanās bija svētki un piedzīvojums ar muzikāliem pārsteigumiem no Aminatas Savadogo un grupas «Olas», konkursiem un iesildīšanos kopā ar Renāru Zeltiņu.

«Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas,» sacīja Porziņģis.