Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1627/zemnieku_saeima_aicina_uz_atverto_valdes_un_padomes_sedi_kurzeme
Drukas datums: 10:37:34 29.03.2024

Zemnieku saeima aicina uz Atvērto valdes un padomes sēdi Kurzemē

08.07.2016 12:00

zemnieku-saeima.jpgBiedrība „Zemnieku saeima” aicina apmeklēt Atvērto Valdes un Padomes sēdi, kas notiks š.g. 8.jūlijā Blīdenē un Zantē.

 Ik gadu biedrība visos Latvijas reģionos organizē Atvērtās Valdes un Padomes sēdes, kuru laikā interesentiem ir iespēja gan apmeklēt dažādu nozaru lauku saimniecības, gan klātienē piedalīties valdes un padomes sēdē.

  Šoreiz dienas gaitā būs iespēja apmeklēt un iepazīties ar saimniekošanas metodēm saimniecībās „Mežalauki” (graudkopība), „Lapsas” (piena lopkopība), „Vilciņi-1” (graudkopība). Z/s „Vilciņi – 1” saimnieks Arnis Burmistris iepazīstinās ar mitrzemi un tās izveidošanas gaitu. Mitrzeme izveidota kā vides elements, veicot investīcijas meliorācijas sistēmu rekonstrukcijā ar Lauku attīstības programmas (LAP) atbalstu.

Savukārt sēdē, kas notiks plkst. 12:00 Zantes kultūras namā, diskutēsim par aktualitātēm saistībā ar LAP programmu Ieguldījumi materiālajos aktīvos un citām nozares aktualitātēm. Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts iepazīstinās ar Abavas senlejas dabas aizsardzības plāna projekta virzību.

 Dienas plāns pieejams mājas lapā: www.zemniekusaeima.lv. Dalībai pasākumā aicinām pieteikties līdz š.g. 7.jūlijam, zvanot uz Zemnieku saeimas biroju pa tālruni: 67027044 vai rakstot: birojs@zemniekusaeima.lv