pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām piedalīties konkursā „Sakoptākā sēta 2016”

01.07.2016 - 20.07.2016
Foto no 2015. gada konkursa

Foto no 2015. gada konkursa "Sakoptākā sēta", Kandavas novada Matkules pagasta lauku māja "Lielskudras"

Kandavas novada dome izsludina konkursu „Sakoptākā sēta 2016. gadā”. Konkurss noritēs laika posmā no 1.jūlija līdz 1.septembrim.

Šī konkursa mērķi ir noskaidrot sakoptākās sētas novadā, ieinteresēt un iesaistīt Kandavas novada iedzīvotājus labiekārtot un sakopt sev piederošos īpašumus. Piedalīties konkursā tiek aicinātas gan fiziskas, gan juridiskas personas, kas Kandavas novadā izveidojušas skaisti sakoptu vidi dzīves vai darba vietā, lauku sētā, vasaras mītnē, uzņēmuma teritorijā vai daudzdzīvokļu mājā.

Galvenā balva- vienas dienas ekskursija pa Latviju 2017. gadā.

Ekskursija 2015. gada konkursa uzvarētājiem 20.07.2016 uz Zemgali (Bauska, Iecava, Rundāle).

Pieteikšanās konkursam no 1. līdz 20. jūlijam Kandavas novada domē (Leonārija Gudakovska T.29206599) vai pagastu pārvaldēs. Konkursa komisija īpašumus vērtēs no 25.jūlija.

  Konkurss tiek organizēts jau kopš 1996. gada. Tā mērķis sekmēt novada teritorijas sakopšanu, iedzīvotāju un uzņēmēju atbildību par savu teritoriju sakārtošanu, veicināt sakoptāko sētu pieredzes pārņemšanu un celt novada iedzīvotāju pašapziņu un lepnumu par savu sētu, pagastu, pilsētu un novadu. Pieteikumus konkursam var iesniegt māju īpašnieki, pagastu pārvaldnieki, konsultatīvās komisijas un to locekļi. Parasti konkursā tiek izvirzītas nominācijas: - viens sakoptākais uzņēmums katrā pagastā; - viena daudzdzīvokļu māja un trīs individuālās mājas katrā pagastā; - viens uzņēmums, viena daudzdzīvokļu māja, trīs individuālās mājas pilsētā.

back to top