Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/1671/verte_skolu_gatavibu_jaunajam_macibu_gadam
Drukas datums: 08:23:58 20.04.2024

Vērtē skolu gatavību jaunajam mācību gadam

22.08.2016 - 23.08.2016

img_4052.jpg22. un 23. augustā Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts, priekšsēdētāja vietnieks Alfreds Ķieģelis, izpilddirektors Egīls Dude, Kandavas novada Izglītības pārvaldes vadītāja Silvija Tiltiņa un domes deputāti Inga Priede, Leonārija Gudakovska, Guntars Indriksons un Dainis Rozenfelds apmeklēja mācību iestādes, lai kopā ar skolu direktoriem izvērtētu kā norit mācību iestāžu sagatavošana jaunajam darba cēlienam.  

22.augustā, tika apmeklēta Vānes pamatskolas Matkules pirmsskolas grupa, Vānes pamatskola, Kandavas novada Zantes pamatskola, Zemītes pamatskola, Kandavas pilsētas PII “Zīļuks” un Kandavas Deju skola, savukārt, 23.augustā komisija apskatīja Cēres pamatskolu, Kandavas Mākslas un Mūzikas skolu, Kandavas internātvidusskolu, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolu un Kandavas novada bērnu un jaunatnes sporta skolu.

Apmeklējot izglītības iestādes, komisija iepazinās ar aizvadītajā mācību gadā paveikto, apskatīja esošo situāciju, kā arī uzklausīja skolu plānus, novitātes un aktualitātes pie kurām tās plāno strādāt jaunajā mācību gadā. Katrā skolā remontdarbu apjoms ir atšķirīgs, taču šobrīd iestādes ir gatavas jaunajam mācību gadam.