pavasara-foto-majas-lapai5mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Eiropas Sporta nedēļas norises Kandavas novadā

19.09.2016 - 23.09.2016

dsc00242.jpgNo 19. līdz 23.septembrim visā Latvijā notiek Eiropas sporta nedēļa. Tā ir Eiropas Komisijas iniciatīva ar mērķi eiropiešu vidū veicināt kustīgu un aktīvu dzīvesveidu. Sporta nedēļā aktīvi iesaistījies arī Kandavas novads.

Nedēļa Kandavas novadā iesākās ar Olimpisko viktorīnu, kurā varēja piedalīties ikviens interesents. Otrdien notika Klinšu kāpšana Kandavas vidusskolas sporta zālē, trešdien foto orientēšanās Kandavā un Pīrādziņa nūjošana, soļošana un iešana Zemītē, bet 22.septembrī Pīrādziņa skrējiens, soļošana vai nūjošana Cēres stadionā un apkārtnē un Kandavas vidusskolas stadionā un apkārtnē. Šos pasākumus aktīvi atbalstīja gan cērenieki Cērē, gan Kandavas internātvidusskolas audzēkņi un skolotājas, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas skolēni un pieaugušie entuziasti – Kandavā.

Visus sportot gribētājus sveica Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts, bet instruēja par sportošanas gaitu- Andris Bambis.

Dažādās aktivitātes turpinājās stundas garumā, tās laikā varēja soļot, skriet vai nūjot gan pa sporta laukumu, gan doties līdz tuvējam mežam, galvenais, tieši pēc stundas atgriezties, lai tiktu pie nopelnītajiem pīrādziņiem un tējas.

Piektdien, 23.septembrī sporta nedēļa nosdzās ar skolu Olimpisko dienu Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā.

back to top