pavasara-foto-majas-lapai10mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Zantes vasara 2014

16.08.2014 - 17.08.2014

zante-plakats0003.jpgenduro_2014.jpgBaltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāts Enduro.

Plašāku informāciju skatīt šeit.

Klubs „apPasaule” ielūdz uz „Enduro svētkiem 2014” Zantē 16.-17. augustā!

Moto piedzīvojumu klubs „apPasaule” visus, kam tuva orientēšanās, dubļi, enduro un skaļi rūcoši braucamie uz diviem vai četri riteņiem, ielūdz  Jūs 16. un 17. augustā uz Baltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāta posmu klasiskajā divu dienu enduro.

16. un 17. augustā Zantes pagastu pierūcinās starptautiska mēroga sportisti, kas startēs Baltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāta posmā klasiskajā divu dienu Enduro. Sacensībās ierasti piedalās sportisti no visām trim Baltijas valstīm, kā arī no Somijas un Krievijas. Jau šobrīd savu dalību Zantes posmā apstiprinājuši mūsu pašmāju enduro lielmeistari tādi, kā pieredzes bagātais Einārs Vinters, jaunais un talantīgais Edgars Siliņš, Zantenieks un viens no šo sacensību organizatoriem Kristians Evarsons, gan arī pasaules līmeņa braucējs Igaunijas sportists Martins Leoks un vēl daudzi citi.

Plašāku informāciju par trases elementiem, speciālajiem uzdevumiem, dienas kārtību, reģistrēšanos un citu svarīgo informāciju meklējiet kluba „apPasaule” mājas lapā: www.appasaule.lv, LaMSF mājas lapā www.lamsf.lv , kā arī Facebook.com un Twitter profilos.

Uz tikšanos Zantē!

MPK „apPasaule!

back to top