pavasara-foto-majas-lapai3mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Ziemassvētkus atzīmē audžuģimenes

17.12.2016 13:00

img_2001.jpg17.decembrī Valdeķu kultūras namā Kandavas novada aizbildņu un audžu ģimenes svinēja Ziemassvētkus.

Jau ceturto gadu Signe Ezeriņa, kas ir ne tikai zemnieku saimniecības “Indāni” saimniece un domes deputāte, bet arī mamma un audžumamma, organizē Ziemassvētku pasākumu audžu un aizbildņu ģimenēm, lai pateiktos par šo ģimeņu dāvāto mīlestību un ieguldīto darbu bērnu audzināšanā un aprūpē.

“Ziemassvētki ir gaidīšanas laiks, kad gaidām dāvanas un svētku brīnumu. Labā feja Signe, kā katru gadu, jums ir uzbūrusi Ziemassvētku brīnumu, liels paldies šī pasākuma krustmātei”, vēlot ģimenēm priecīgus, gaišus Ziemassvētkus un Laimīgu, bagātīgu Jauno gadu, sacīja Kandavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Alfreds Ķieģelis. Ģimenes uzrunāja, paldies teica un Ziemassvētkos sveica arī Kandavas novada Bāriņtiesas priekšsēdētāja Ritma Supe un Zantes ģimenes krīzes centra vadītāja Aija Švāne.

Īpašu paldies un pateicības dāvanas 4 aizbildņu ģimenēm bija sarūpējusi Kandavas novada Bāriņtiesas priekšsēdētājas vietniece Liena Reinberga. “Svētki ir jāsvin, lai izgaismotu ikdienu, ko pavadāt strādājot 24 stundas diennaktī, kā neviena profesija uz pasaules. Paldies jums, ka tādi esat!”, pasniedzot dāvanas Ingai Labeckai, Solveigai Štromanei, Irinai Kotova un Lailai Goldbergai, sacīja L.Reinberga.

Pateicības dāvanas piecām lielākajām audžuģimenēm novadā bija sarūpējis arī domes deputāts Dainis Rozenfelds. Dāvanas saņēma Ilonas, Inutas, Airitas, Guntas un Danas ģimenes, kurās mājvietu raduši visvairāk Kandavas novada bērni.

Ar muzikāliem priekšnesumiem pasākumu kuplināja Tukuma mūzikas skolas audzēkņi ar skolotājām, bet rotaļas vadīja Zemītes tautas nama vadītāja Ērodeja Kirillova ar palīgiem. Bērni, aizbildņi un audžuvecāki saņēma labdaru sarūpētās dāvanas.

Signe Ezeriņa izsaka lielu pateicību Latvijas Bērnu fondam, Stefānijai Neibergai un sirsnīgajām SIA “Saltums” meitenēm, domes deputātiem Aksildai Petrevicai, Ingai Priedei, Dainim Rozenfeldam un Alfredam Ķieģelim. Paldies Kandavas Lauksaimniecības tehnikumam par atbalstu, īpašs paldies Tukuma mūzikas skololas skolotājai Dacei Šplītei-Lisovai un viņas kolēģēm, lustīgajiem rūķiem Ērodejai un Solvitai no Zemītes tautas nama un runcim Tomam. Paldies Kandavas novada domei un Valdeķu kultūras namam ar tā vadītāju Brigitu Pētersoni.


back to top