Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2284/gada_nosleguma_balle_tiekas_kandavas_novada_zemnieki_un_uznemeji
Drukas datums: 07:58:37 29.03.2024

Gada noslēguma ballē tiekas Kandavas novada zemnieki un uzņēmēji

25.11.2016 20:00
Apbalvojumu "Sakoptākā sēta Kandavas novadā 2016" saņem Irēna un Kārlis Mamaji no Kandavas

Apbalvojumu "Sakoptākā sēta Kandavas novadā 2016" saņem Irēna un Kārlis Mamaji no Kandavas

25.novembra vakarā Valdeķu kultūras namā uz gadskārtējo sezonas noslēguma balli pulcējās Kandavas novada zemnieki un uzņēmēji.

Šajā vakarā tika pasniegti apbalvojumi konkursa „Sakoptākā sēta Kandavas novadā  2016” dalībniekiem.

 Pateicības rakstus un dāvanas saņēma Irēna un Kārlis Mamaji,  Aina un Mārtiņš Baltgalvji no Kandavas un Santra un Andris Celmiņi no Kandavas pagasta. No Vānes pagasta apbalvojumus saņēma Sarmīte Gajevska- Krecere un Ivars Kreceris, Vānes pamatskola un Vānes kultūras nams. 

Zantes pagastā- Ilga un Andrejs Kleinbergi un Zantes pamatskola. Matkules pagastā – Dzintra un Ojārs Budženi; Dace un Andrejs Užāni.

Cēres pagastā- Zenta Grenevica, Gunta un Guntars Mežnieki un Cēres pamatskola. Zemītes pagastā Aivars un Biruta Apses; Austra un Voldemārs Vectīreļi; Ilze un Vladimirs Ausekļi; Sandra un Aivars Daņiļeviči.

„Rudens nogale, -kā sacīja vakara vadītāja Zantes kultūras nama direktore Egija Lāce-  ir laiks, kad pēc aktīvās darba sezonas beigām, var ļauties nesteidzīgai atpūtai, ar labām domām un lepnumu paraudzīties uz saviem novadniekiem un viņu sasniegumiem.”

Pasākuma dalībniekus sveica Kandavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Alfreds Ķieģelis, sakot, ka sanākt kopā novembra beigās Valdeķu kultūras namā ir gadu gadiem izveidojusies tradīcija, ko novada ļaudis allaž gaida ar nepacietību. Alfreds Ķieģelis sacīja paldies zemniekiem un uzņēmējiem par darbu, gādājot iztiku un labklājību savām ģimenēm un visam novadam, novēlēja kārtīgi atpūsties un uzkrāt spēkus jaunajam darba cēlienam.