Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2329/lasitaju_klubins_tiekas_jaunajas_bibliotekas_telpas_andrejdienas_pecpusdiena
Drukas datums: 22:31:57 25.04.2024

Lasītāju klubiņš tiekas jaunajās bibliotēkas telpās Andrejdienas pēcpusdienā

30.11.2016 14:00 - 16:00

img_6807.jpg30. novembra pēcpusdienā Kandavas pilsētas bibliotēkas lasītāju klubiņš pulcējās, lai tiktos ar grāmatas „Brīnīšķīgais mežs II” autoru    V.V.Dreimani. Lasītāju klubiņam šis bija pirmais pasākums jaunajās bibliotēkas telpās. Bibliotēkas vadītāja katram klātesošajam iedāvināja atklātnīti ar bibliotēkas attēlu  ar ierakstu –„ Vienmēr gaidīti”.

 Grāmatas autors Viesturs jau savlaicīgi bija uzdāvinājis bibliotēkai  jauno  grāmatu, lai lasītājiem būtu iespēja izlasīt un tikšanās reizē kopīgi apspriest, uzdot jautājumus. Autoram laba vēlējumi tika nodoti arī neklātienē pa telefonu. Bibliotēkas lasītāja bija gandarīta, ka Kandavai Viesturs ir kā Dieva dāvana, kurš prot tik izjusti ar sirdi un dvēseli aprakstīt mežu, tā iemītniekus un mednieka palīgus – suņus. Viņa novēlēja, lai trešā grāmata būtu uzrakstīta par mednieka draugiem – medību suņukiem.

Viesturs ir talantīgs stāstītājs un klātesošie ar interesi klausījās, dalījās pārdomās par izlasīto. Pēcpusdiena pagāja jautrā gaisotnē ar norunu nākāmreiz satikties Jaunajā gadā.