Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2354/seminars_uznemejiem_un_darba_aizsardzibas_specialistiem
Drukas datums: 09:28:45 25.04.2024

Seminārs uzņēmējiem un darba aizsardzības speciālistiem

24.11.2016 16:00

oira_infografika.jpg2016.gada 24.novembrī plkst. 16:00 - 18:00 Talsu pamatskolā (Gaismas iela 1, Talsi) Valsts darba inspekcija rīko bezmaksas semināru, kurā darba devējiem un darba aizsardzības speciālistiem būs iespējams uzsākt lietot interaktīvu rīku darba vides riska novērtēšanai OiRA. Rīks ir īpaši piemērots mazajiem uzņēmumiem. Aicinām piedalīties seminārā uzņēmumu pārstāvjus, kuri būtu ieinteresēti pašu spēkiem un bezmaksas sakārtot darba aizsardzības jautājumus uzņēmumā.

Šie rīki ir paredzēts, lai darba devēji bez īpašām priekšzināšanām darba aizsardzībā varētu atpazīt savā darba vietā esošos darba vides faktorus un novērtēt, cik liels ir risks, ka nodarbinātie cietīs vai saslims darba vietā. Kopumā latviešu valodā ir pieejami šādi rīki – darbam birojā,  izglītības iestādēm, veikaliem, lauksaimniecības uzņēmumiem, uzkopšanas darbiem, sabiedriskajā ēdināšanai, viesnīcām un viesu mājām, skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējiem, uzņēmumiem, kas veic automobiļu apkopes un remontu. 

Vairāk par semināru un pieteikšanos: http://stradavesels.lv/kalendars/2016-11-24/

Lūdzam pieteikt savu dalību seminārā, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu šeit: http://stradavesels.lv/kalendars/event-2032/pieteikties/