Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2620/enu_diena_aicina_iepazit_dazadas_profesijas_kandavas_novada_pasvaldiba
Drukas datums: 17:48:34 28.03.2024

Ēnu dienā aicina iepazīt dažādas profesijas Kandavas novada pašvaldībā

15.02.2017

enu_diena-logo2015.jpg15. februārī visā Latvijā notiks ikgadējā Ēnu diena, kurā piedalīsies arī Kandavas novada pašvaldība un tās iestādes, aicinot skolēnus iepazīt dažādas profesijas.

Kandavas novada pašvaldība pamatskolu un vidusskolu skolēniem šogad piedāvā iepazīt desmit profesijas četrās pašvaldības iestādēs.

Kandavas novada domē būs iespēja iepazīt dzimtsarakstu nodaļas vadītājas un sabiedrisko attiecību speciālista ikdienas pienākumus. Kandavas novada Sociālajā dienestā skolēni var pieteikties “ēnot” dienesta direktoru, lietvedi, sociālo darbinieku vai autobusa šoferi. Zantes ģimenes krīzes centrs ļaus ieskatīties centra vadītājas, sociālo gadījumu vadītājas vai vecākās sociālās audzinātājas darba pienākumu izpildē. Izzināt valdes locekļa amata noslēpumus piedāvā SIA “Kandavas Komunālie pakalpojumi”. 

Visas iepriekš minētās Ēnu dienai piedāvātās vakances ir apskatāmas šeit un Ēnu dienas portālā http://enudiena.lv/vakances?se...

Skolēni izsludinātajām vakancēm var pieteikties no 16.janvāra līdz 9.februārim Ēnu dienas portālā www.enudiena.lv, vai sazinoties ar Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību speciālisti Līgu Šupstiku: liga.supstika@kandava.lv; T.63107362

2016. gadā Kandavas novada pašvaldības iestādēs kopumā viesojās 13 Zantes pamatskolas skolēni, kļūstot par “ēnām” Kandavas novada domes, Sociālā dienesta un SIA “Kandavas komunālie pakalpojumi” darbiniekiem. Plašāka informācija šeit.

Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Darba devējiem savukārt tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos kolēģus.