Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2781/pavasara_stadu_tirgus_un_makslas_takas_atklasana_kandava
Drukas datums: 06:55:37 20.04.2024

Pavasara stādu tirgus un Mākslas takas atklāšana Kandavā

01.05.2017 09:00 - 14:00

img_8065.jpg1.maijā Kandavā, skvērā pie Bruņinieku pilskalna notika ikgadējais pavasara stādu tirgus un Kandavas Mākslas takas atklāšana.

Laiks lutināja gan tirgotājus, gan pircējus. Bija plaša stādu un puķu dēstu izvēle. Netrūka arī preču garšas kārpiņu un vēdera priekam. Bērni kopā ar vecākiem priecājās un fotogrāfējās pie Kalvenes trušiem, kas bija izcili modeļu lomās, nekustējās un nelēkāja, bet pozēja un mierīgi ļāva sevi fotogrāfēt.

Visiem interesentiem bija iespēja kopā ar Kandavas Tūrisma informācijas centra vadītāju doties ekspedīcijā pa Kandavas Mākslas taku, apmeklējot septiņus takā iekļautos objektus un atrisinot krustvārdu mīklu Mākslas takas pastkartes otrajā pusē, tādejādi gūstot iespēju piedalīties loterijā.

Kā atzina vairāki uzrunātie tirdziņa apmeklētāji, bija liels prieks par skaisto laiku, saulīti, kas beidzot pēc nemīlīgā un aukstā pavasara priecēja un sildīja, uzlabojot omu un iepirkties vēlmi. Iebraucēji no Tukuma, kas diezgan bieži viesojoties mūsu novada svētkos, atzina, ka kandavnieki vienmēr prot radīt svētku sajūtu jebkurā pasākumā.