pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Novada zemnieki un uzņēmēji tiekas gadskārtējā ballē

24.11.2017
Konkursa
Konkursa "Diženi Kandavas novadā 2017" dalībnieki un uzvarētāji

24.novembrī Valdeķu kultūras namā uz gada noslēguma balli pulcējās vairāk nekā 300 Kandavas novada zemnieku un uzņēmēju. Šīs balles allaž pulcējušas kuplu dalībnieku skaitu, jo novembra nogale ir laiks, kad lauku darbi apdarīti, raža – klētīs, un pēc labi padarīta darba ir laiks svētkiem.

Jau ierasts, ka šajā ballē tiek godināti novada sakoptāko sētu saimnieki. Šogad konkurss ieguvis jaunu elpu, mainīts tā nosaukums no “Sakoptākā sēta Kandavas novadā” uz  “Diženi Kandavas novadā”. Tāpat nākušas klāt vairākas nominācijas, kā “Radošākais novadnieks”, “Vieta, kas jāredz”, “Darbīgākā organizācija” un “Skaistākais dārzs”.

Vakaru vadīja dziedātāja Kristīne Broka, muzicēja “Talsu trio”, ar ugunīgām dejām priecēja Brazīlijas dejotājas un balli spēlēja grupa “Kantoris 04”. 

24.novembrī Valdeķu kultūras namā notika Kandavas novada zemnieku un uzņēmēju balle Zemnieku un uzņēmēju ballē tika godināti konkursa "Diženi Kandavas novadā 2017" dalībnieki un uzvarētāji Novada zemniekus un uzņēmējus sagaida domes priekšsēdētāja Inga Priede( no kreisās), Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja Agita Hauka, Matkules pagasta pārvaldes vadītāja Dzidra Jansone, Cēres pārvaldes vadītāja Maija Jēce, Zemītes pārvaldes vadītāja Rita Diduha, Vānes pārvaldes vadītāja Daina Priede un Zantes pārvaldes vadītājs Jānis Kālis Pasākuma dalībniekus sveica Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja Agita Hauka Nominācijas "Sakoptākā privātmāja" uzvarētāji ( no labās) Elita Ose no Zantes pagasta, Agrita un Harijs Žakaiši no Kandavas Nominācija "Sakoptākā daudzdzīvokļu māja" - Valdeķi, Valdeķu iela 8 Nominācija "Dižākā lauku sēta" uzvarētāji Arta un Valdis Leimaņi no Matkules pagasta Nominācija "Sakoptākā zemnieku saimniecība"- z/s "Vīksnas" no Zantes pagasta Nominācija "Skaistākais dārzs" - Dace un Andrejs Grosi no Kandavas Nominācija "Vieta, kas jāredz" - Buses pilskalns Matkules pagasts- Busenbergi Nominācija "Radošākais novadnieks" - Antra Gaisa no Cēres pagasta Konkursa "Diženi Kandavas novadā 2017" dalībnieki un uzvarētāji Balli spēlēja grupa "Kantoris 04" Pasākuma vadītāja dziedātāja Kristīne Broka( vidū) Tāpat kā katru gadu tika organizēta loterija, kurai balvas bija sagādājuši paši novada zemnieki un uzņēmēji Ar ugunīgām dejām priecēja Brazīlijas dejotājas
back to top