Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/2931/ieveleta_jauna_kandavas_novada_pensionaru_biedribas_valde
Drukas datums: 22:32:06 23.04.2024

Ievēlēta jaunā Kandavas novada Pensionāru biedrības valde

03.04.2017 11:00

img_6315.jpg3. aprīlī Kandavas novada Pensionāru Dienas centrā notika novada Pensionāru biedrības kopsapulce, kurā sniegta atskaite par pēdējiem diviem gadiem, pārvēlēta biedrības valde un priekšsēdētājs.

Pensionāru biedrības valdes vēlēšanām tika izvirzīti 12 kandidāti un, atbilstoši biedrības statūtiem, 11 no tiem tika apstiprināti. Katram pagastam izvirzot savus kandidātus, tika apstiprināts, ka uz turpmākajiem diviem gadiem Pensionāru valdi veidos: Aivars Ošenieks no Zemītes, Vija Dembovska no Vānes, Genovefa Ķezbere no Matkules, Inta Orste no Cēres, Lilija Rupeika no Kandavas pagasta, Dzintra Zuļķe, Lūcija Sarkane- kasiere, Vera Lauva- kultūras darbu organizatore, Irēna Mamaja- sekretāre, Anita Zīverte- grāmatvede. Savukārt par Pensionāru biedrības valdes priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Zigurds Megnis.

Ar paveikto aizvadītajos divos gados iepazīstināja Kandavas novada Pensionāru biedrības  valdes priekšsēdētājs Zigurds Megnis un par organizētajiem pasākumiem informēja kultūras darbu organizatore Vera Lauva.

Pašvaldības vārdā runāja Kandavas novada domes priekšsēdētājs Alfreds Ķieģelis, kurš uzsvēra, ka seniori ir liels atbalsts sociālajā jomā, ne tikai tāpēc, ka ir novada lielākā nevalstiskā organizācija, bet arī veic svētīgu darbu- atbalsta vientuļos kaimiņus, risina jautājumus, kuri ir svarīgi visam novadam, kā arī atbalsta kultūras pasākumus, allaž aktīvi līdzdarbojoties.

Pasākuma gaitā svinīgā noskaņā Pensionāru biedrība izteica pateicību un godināja aktīvākos biedrus: Brigitu Formani, Egīlu Sudmali, Agri Formani, Jāni Sniķeri, Ivaru Vēciņu, Anitu Botmani, Tatjanu Martukāni, Emeritu Šuksti, Mariju Mazgis, Ainu Klajumu, Āriju Alsbergu un Anitu Zīverti.