Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/3220/radosa_pulcina_izstades_atklasana_jauniesu_centra_nagla
Drukas datums: 01:34:36 20.04.2024

Radošā pulciņa izstādes atklāšana jauniešu centrā "Nagla"

16.05.2017 16:00 - 16.06.2017 - 19:00

dsc02762.jpg16.maijā jauniešu centrā “Nagla” tika atklāta jauniešu radošā pulciņa darbu izstāde.  Lai gan radošais pulciņš darbojas tikai nepilnu pusgadu, darbu radīts tik daudz, ka visiem gandrīz nepietika vietas, lai tos izstādītu.

Kā sacīja “Naglas” vadītāja Ieva Ozoliņa, tik daudz darbu radīti pateicoties pulciņa vadītājas Lindas Tarasovas aktīvajai darbībai.

Linda pastāstīja, ka gājis jau dažādi un prieks par to, ka jaunieši, neskatoties uz dažādiem blakus apstākļiem, aktīvi nākuši uz nodarbībām, ir jūtams krietns progress viņu izaugsmē.

Nodarbību laikā jaunieši strādājuši dažādās tehnikās: veidotas kolāžas, dekupāžas, tika apgleznoti auduma maisiņi, maciņi, veidojuši sienas dekorus no papīra rullīšiem un pinuši trauciņus no veciem žurnāliem un avīzēm, kā arī veidojuši sienas dekorus no dabas materiāliem, strādāts arī ar akvareļkrāsām, veidoti darbi nospiedumtehnikā ar akrila krāsām.

“Tā kā esam strādājuši tikai piecus mēnešus, esam izdarījuši daudz, paldies visiem, kas nāca uz nodarbībām un aktīvi piedalās radošajā pulciņā, pilnveidojot sevi.”

Linda bija sagatavojusi nelielas dāvaniņas visiem, kas aktīvi līdzdarbojās pulciņā.

Izstāde jauniešu centra zālē apskatāma katru dienu no 14:00  - 19:00.

Aicinām apmeklēt izstādi!