Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/3283/tiksanas_par_abavas_senlejas_celotaju_dienam
Drukas datums: 14:33:48 20.04.2024

Tikšanās par Abavas senlejas Ceļotāju dienām

12.05.2017 15:00

Lai pasākumu programma būtu daudzveidīga un piedāvātu ne tikai interesantus pasākumus, bet arī dotu iespēju viesiem pavadīt Abavas senejā abas dienas, aicinām visus ieinteresētos iesaistīties Ceļotāju dienu piedāvājuma koordinācijas apspriedē š.g. 12. maijā plkst. 15:00, Kandavā, ARDIC biroja telpās Kūrorta ielā 1B.

Latvijas Zaļās kustības (LZK) viena no prioritātēm ir Natura 2000 pasākumi ar šajās teritorijās  saimniekojošo  uzņēmēju iesaistīšanos un iniciatīvām, nodemonstrējot ne tikai izpratni par savas dzīvesvietas dabas resursiem, bet, galvenokārt, savas prasmes līdzsvarot šīs unikālās vides un savas uzņēmējdarbības  ilgtspējīgu attīstību. 

Šīm aktivitātēm nav piešķirti nekādi programmu vai projektu līdzekļi, tās tiek plānotas un organizētas tikai mūsu pašu spēkiem, mūsu pašu interesēs. Pirmā no tām ir ABAVAS SENLEJAS CEĻOTĀJU DIENAS, kuru organizēšanā un līdzdalībā esam aicinājuši iesaistīties šīs Natura 2000 teritorijas vadošo organizāciju - ABAVAS IELEJAS ATTĪSTĪBAS CENTRU (ARDIC), lai kopīgi sagatavotu Ceļotāju dienu programmu.

LZK valdes priekšsēdētājs Jānis Matulis savā vēstulē jau informējis Dabas aizsardzības pārvaldes jauno ģenerāldirektoru Juri Jātnieku un DAP Kurzemes reģionālo administrāciju, aicinot Ceļotāju dienu pasākumos piedalīties DAP ekspertus un speciālistus.