pavasara-foto-majas-lapai6mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Noslēdzies Kandavas novada atklātais čempionāts futbolā vīriešiem (7x7)

20.09.2014

12.jpgSestdien, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā tika noskaidrotas, stiprākās komandas Kandavas novada atklātajā čempionātā futbolā vīriešiem (7x7), tika aizvadītas fināla spēles.

Pirmajā spēlē, par 3.vietu cīnījās „Zaļais Serviss” (Talsi) – „Universālie sportisti” (Kandava), spēles pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1, turpinājumā sekoja pēc spēles sitieni, kuros uzvarēja „Universālie sportisti” un līdz ar to čempionātā ieguva godpilno 3.vietu. Komanda „Zaļais serviss” ieguva 4.vietu.

Otrajā spēlē, par 1.vietu, cīnījās Pūre – Z/K Arvo (Kandava/Tukums), spēle ritēja ļoti spraigi, praktiski visu spēli vadībā bija Z/K Arvo, bet spēles pēdējās minūtēs Pūre iesita savus pirmos vārtus, līdz ar to spēles pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1 un turpinājumā arī sekoja pēc spēles sitieni, kuros savu meistarību parādīja Pūres komanda, līdz ar to iegūstot 1.vietu , 2.vietā atstājot Z/K Arvo. Interesanti ir tas, ka Pūre ¼ finālā, ½ fināla un finālā visas spēles nospēlēja neizšķirti, bet vienmēr izcīnīja uzvaras pēc spēles sitienos. Savukārt ½ finālā „Zaļais Serviss” un Z/K Arvo savas spēles soda sitienus izpildīja tumsā.

Turnīra labākais vārtsargs tika atzīts Pūres komandas spēlētājs - Rolands Briedis, savukārt labākā spēlētāja titulu ieguva Gvido Trampedahs no komandas Z/K Arvo.

back to top