pavasara-foto-majas-lapai8mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Ziemassvētku turnīrs 2014

25.12.2014

img_3419.jpg25.decembris, nu jau ikgadēji tiek aizvadīts sportiskā gaisotnē, jo norisinājās Ziemassvētku turnīrs – volejbolā (4;4), novusā un zolītē. Tā bija iespēja visiem sporta entuziastiem nedaudz izkustēties un svētkus pavadīt aktīvi.

Volejbolā piedalījās 11 komandas, kur vairāku stundu garumā un sīvās izspēlēs tika noskaidrotas labākās komandas. 1.v. ieguva „Štati” (Jaunsāti), 2.v. „Salaveči” (Smārde), 3.v. „Priede” (Sabile). Novusā piedalījās 14 dalībnieki - no Kandavas, Jaunpils un Tukuma novadiem.Laureāti:1.v. Matīss Gricmanis (Kandava), 2.v. Imants Gricmanis (Kandava), 3.v. Edgars Butkevičs (Jaunpils). Zolīte piedalījās 22 dalībnieki - no Kandavas, Kuldīgas, Tukuma, Talsu, Rojas, Olaines novadiem, Rīgas un Jūrmalas. 1.v. Uģis Liepiņš (Tukums), 2.v. Andis Dūniņš (Matkule), 3.v. Matīss Polis (Kuldīga).

Savukārt 28.decembrī tika izspēlēts Vecgada turnīrs dambretē. Dalībnieki bija ne tikai no Kandavas, bet arī no Kuldīgas. Godpilnās vietas ieguva:1.v. Dāvids Benderskis (Kuldīga), 2.v.Edijs Pušmucāns (Kandava), 3.v. Andrejs Skarēvičs (Kandava).

back to top