pavasara-foto-majas-lapai3mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Gidu apmācību seminārs Abavas senlejā. 1.nodarbība

26.06.2017 13:00 - 18:00

ardic-logo.jpgBiedrība “Abavas ielejas attīstības centrs” aicina apgūt vides interpretācijas pamatus un kļūt par gidu savā uzņēmumā, pilsētā vai ciematā. 

Pirmā apmācību diena 26.jūnijā no pl.13.00 līdz pl.18.00 viesnīcā “Kandava”, Sabiles ielā 3, Kandavā.

Vietu skaits ierobežots, tāpēc visi mācīties gribētāji aicināti pieteikties līdz 19.jūnijam pie Ivetas Pieses pa tel.28396830 vai e-pastā aiac@inbox.lv. Līdzdalības maksa par visu semināru ciklu 20 eiro.

Projekta “Vides interpretācija Abavas senlejā” mērķis ir apmācīt Abavas senlejas esošos un topošos tūrisma uzņēmumu darbiniekus un pakalpojumu sniedzējus par iespējām un veidiem, kā stāstīt par dabas parku un sava uzņēmuma apkārtni. 

Kopumā paredzēti pieci apmācību semināri, kuros būs gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības zinošu un valstī atzītu vides interpretācijas speciālistu vadībā. Semināri notiks pirmdienās - 26.jūnijā 10.jūlijā, 24.jūlijā, 7.augustā, 14.augustā dažādās dabas parka “Abavas senleja” vietās. 

Pasākumu mērķis ir veicināt iedzīvotāju un Abavas senlejas viesu izpratni par procesiem dabā, īpaši aizsargājamās teritorijas statusu, noteikumiem, kā arī rosināt iepazīt dabas un kultūrvēsturiskās vērtības Abavas senlejā. Apmācību semināra cikls orientēts uz tūrisma un pakalpojuma sfērā strādājošajiem uzņēmējiem un viņu darbiniekiem neatkarīgi no vecuma un iepriekšējās pieredzes un izglītības, lai veicinātu videi draudzīga dzīves veida popularizēšanu un apgūtu pamatprasmes un pamatzināšanas vides interpretācijā izmantojot resursus, ko piedāvā dabas parks “Abavas senleja”. 

Projektu “Vides interpretācija Abavas senlejā” finansē Latvijas vides aizsardzības fonds. 

Projekta vadītāja Iveta Piese

back to top