pavasara-foto-majas-lapai11mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Izlaidums Kandavas Mākslas un mūzikas skolā

22.05.2017

dsc03076.jpg20.maijā Kandavas kultūras namā izlaidumu svinēja Kandavas Mākslas un mūzikas skolas kolektīvs. Šogad skolu beidza 32 absolventi - 19 mākslas nodaļā un 13 mūzikas nodaļā.

Kā atklājot pasākumu sacīja skolas direktora p.i. Daiga Zariņa, visi trīsdesmit divi absolventi ir kā daļa no ziedoņa dabā, kas uzplaukuši kā ābeļziedi, vairākus gadus apgūstot kāda instrumenta spēli vai vizuāli plastisko mākslu.

Kopš mākslas un mūzikas skolu apvienošanas pagājuši jau 5 gadi un šo piecu gadu laikā skolu pabeiguši 112 absolventi. Mūzikas nodaļai šis bija jau 54. izlaidums un 58. pastāvēšanas gads, savukārt, Mākslas skolai - 22. izlaidums un 25 gadu pastāvēšanas jubileja.

Divas absolventes Antra Adiene un Evelīna Mileika šogad ieguvušas 1.vietu  Latvijas izglītības iestāžu profesionālās ievirzes  mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņu Valsts konkursa finālā. “Prieks par abām meitenēm, viņu panākumiem tik augsta mēroga konkursā un paldies viņu skolotājai Ilzei Baumanei par ieguldīto darbu!”- sacīja Daiga Zariņa.

Absolventu rokās gūla krāšņie ziedu klēpji un zālē valdīja priecīgs satraukums, jo kāds noteikts dzīves posms noslēdzās, dodot gandarījumu un prieku par paveikto.

 

back to top