pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Iedvesmojoša tikšanās sievietēm- uzņēmējām Kandavā

19.10.2017 17:30
19.oktobrī Kandavas kultūras namā notika novada sieviešu - uzņēmēju tikšanās ar biedrības Līdere vadītājām
19.oktobrī Kandavas kultūras namā notika novada sieviešu - uzņēmēju tikšanās ar biedrības Līdere vadītājām

19.oktobrī Kandavas kultūras nama mazajā zālē notika biedrības “Līdere” organizēta iedvesmojoša tikšanās ar mūsu novada sievietēm- uzņēmējām, lai diskusiju ceļā atklātu atslēgu uz sievietes spēka formulu.

“Līderes Kods” mērķis, apciemojot Latvijas novadus un tiekoties ar vietējām uzņēmējām, ir noskaidrot Latvijas sievietes – uzņēmējas spēka formulu, dzīves un darba pamatvērtību kodu un aktualizēt šo pamatvērtību nozīmi valsts un uzņēmējdarbības izaugsmē. Uz tikšanos bija ieradušās Kandavas novada sievietes uzņēmējas, kas būtiski ietekmējušas novada attīstību un ar kurām lepojas novada iedzīvotāji. 

Tika uzklausīti piecu novada uzņēmēju - Stefānijas Neibergas, Lindas Romanovskas, Ivetas Pieses, Antras Gaisas un Signes Ezeriņas stāsti par to, kā veidojies viņu bizness, ar kādām grūtībām viņas saskārušās un kādas atziņas guvušas šajā ceļā uz panākumiem. Pasākums bija kupli apmeklēts, tajā piedalījās arī novada domes vadība, priekšsēdētāja Inga Priede un priekšsēdētājas vietniece Gunda Cīrule. Tikšanās laikā sievietes- uzņēmējas iepazīstināja ar sevi, dalījās pieredzē par savu biznesu, nepiespiestā gaisotnē norisinājās lietišķas un neformālas sarunas. 

Par patīkamu gaisotni- muzikālu noskaņu gādāja Līva Birkenšteina. 


19.oktobrī Kandavas kultūras namā notika novada sieviešu - uzņēmēju tikšanās ar biedrības Līdere vadītājām Līgas Greckas gatavotā kūka novada uzņēmējām Muzicē Līva Birkenšteina LDDK viceprezidente, uzņēmēja Aiva Vīksna Savā veiksmes stāstā dalās uzņēmēja Stefānija Neiberga Keramiķe Linda Romanovska Zemnieku saimniecības "Indāni" saimniece Signe Ezeriņa Nominācijas "Radošākais novadnieks" ieguvēja Antra Gaisa Novada sievietes-uzņēmējas sveica domes priekšsēdētāja Inga Priede
back to top