Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/5460/kandavas_pilsetas_egle_iedegta
Drukas datums: 12:41:00 28.03.2024

Kandavas pilsētas egle iedegta

30.11.2017 17:00
30.novembrī Promenādē tika iedegta Kandavas Lielā egle
           30.novembrī Promenādē tika iedegta Kandavas pilsētas egle

30.novembrī Kandavas Promenādē ar dziesmām, dejām un rotaļām, tika iedegta lielā egle, kuru pilsētai šogad dāvināja uzņēmējs Viesturs Valdis Dreimanis. 

Kandavnieki iecienījuši pasākumus Promenādē, tie allaž ir kupli apmeklēti. Arī šogad uz egles atklāšanas pasākumu bija ieradies  kupls interesentu pulks, īpaši bērni ar vecākiem un skolu jaunatne.  Uzrunājot sanākušos, novada domes priekšsēdētāja Inga Priede pastāstīja, ka košā svētku egle izaugusi Kandavas pagasta mežā Griepciemā un ieradusies Kandavā tieši pirms Adventes gaidīšanas laika. “Prieks, ka varēsim sagaidīt Adventa laiku ar mirdzošu egli un tālāk post savu pilsētu, lai tā būtu tikpat koša un spoža kā eglīte, un mēs visi kopā varētu skaisti sagaidīt Ziemassvētkus. Ja pietrūkst sniega, padarīsim pilsētu spožu, to izrotājot."

Priekšsēdētāja aicināja visus apmeklēt ZIEMASSVĒTKU DĀVANTIRGU, kas tiks atvērts jau 1.decembrī salonā “Laipa” un darbosies līdz pašiem Ziemassvētkiem.

Visi kopā aicināja- eglīt, lūdzu iededzies! Eglīte paklausīja, un bērniem skaļi uzgavilējot, koši iemirdzējās.  Mazos un  lielos kandavniekus rotaļās veda Sunīte un Kaķīte, kas prata iekustināt sākumā biklos skatītājus.