pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Ēnu dienā aicina iepazīt dažādas profesijas Kandavas novada pašvaldībā

14.02.2018 10:00

enu_diena-logo2015.jpg14. februārī visā Latvijā notiks ikgadējā Ēnu diena, kurā trešo gadu piedalīsies arī Kandavas novada pašvaldība un tās iestādes, aicinot skolēnus iepazīt dažādas profesijas.

Kandavas novada pašvaldība pamatskolu un vidusskolu skolēniem šogad piedāvā iepazīt septiņas profesijas trīs pašvaldības iestādēs.

Kandavas novada domē būs iespēja iepazīt dzimtsarakstu nodaļas vadītājas un sabiedrisko attiecību speciālistes ikdienas pienākumus. Kandavas novada Sociālajā dienestā skolēni var pieteikties “ēnot” dienesta direktoru vai autobusa šoferi. SIA “Kandavas Komunālie pakalpojumi” ļaus ieskatīties valdes locekļa, Komunālās saimniecības daļas vadītāja un Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un siltumapgādes daļas vadītāja darba pienākumu izpildē. Kandavā iespējams “ēnot” un iepazīties arī ar ugunsdzēsēja glābēja pienākumiem (par šo vakanci interesēties VUGD Kandavas postenī). 

Visas iepriekš minētās Ēnu dienai piedāvātās vakances ir apskatāmas Ēnu dienas portālā http://enudiena.lv/vakances?se...

Skolēni izsludinātajām vakancēm var pieteikties no 16.janvāra Ēnu dienas portālā www.enudiena.lv, vai sazinoties ar Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāju Līgu Šupstiku: liga.supstika@kandava.lv; T.63107362; 26451427

Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Darba devējiem savukārt tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos kolēģus. 

back to top