pavasara-foto-majas-lapai2mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Sieviešu dienas noskaņās Kandavā - "Sievietes Pasaule"

03.03.2018 14:00 - 18:00

dsc_0117.jpg3.marta pēcpusdienā Kandavas kultūras nams aicināja daiļā dzimuma pārstāves un arī kungus, iejusties sievietes pasaulē. Tāpat kā katru gadu, tuvojoties Starptautiskajai Sieviešu dienai, kultūras darbinieki bija sarūpējuši pasākumu labsajūtai “Sievietes Pasaule”.

Seno deju grupa “BALLARE” ar ampīra laika koncertprogrammu “Prāts un Jūtīgums” ļāva iejusties tā laika saviesīgo pasākumu noskaņā,  un arī pašiem izmēģināt vienkāršākās dejas.

Tāpat vairākas skaistumkopšanas firmas ļāva izmēģināt kaut ko no sava plašā piedāvājumu klāsta: masāžas, sejas procedūras ar HI-TECH skaistuma tehnoloģiju, meikapu ar Oriflame kosmētiku, Šveices firmas Zepter kosmētiku un aparātus veselībai un skaistumam. Ērtas lietas virtuvei un mājai piedāvāja firma TUPERWARE. Bija pieejama produkcija skaistumam un veselībai no VISION, uz TANITA svariem varēja gūt skaidrību par sava ķermeņa stāvokli, faktisko un bioloģisko vecumu un uzzināt vēl citas interesantas lietas par to.

Brīnišķīgas sievišķības pilns bija šīs dienas noslēgums. Ar savu tērpu modes skati “Ziedu kolekcija” iepriecināja kandavniece Laura Treimane, atzīmējot sava šūšanas salona, kas atrodas Kandavas kultūras namā, divdesmito gadskārtu. 

back to top