pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Seminārs “Kā vadīt domas un prātu”

04.04.2018 18:00

ka_vadit_pratu_un_domas__seminars_kandava.jpg“Studija Dream” piedāvā apmeklēt semināru “Kā vadīt domas un prātu”, kas notiks 4.aprīlī plkst. 18:00 viesnīcā Kandava. Lekotore Inese Prisjolkova.

Sveika STUDIJAS DREAM dalībniece!

Vai esi domājusi, ko nozīmē teiciens "visa pasaule ir manas iekšējās pasaules spogulis". Tātad viss, kas manā dzīvē notiek, ir kaut kādā sakarā ar to, kāda ir mana enerģētika, domas, attieksme, pieredze, informācijas uzkrājums.

Un kā lai tai visā neapmaldās? Ko darīt un kā sakārtot savu "iekšiņu" tā, lai dzīve ir tāda, kādu patiktu dzīvot.

Ir vairāki paņēmieni. Es visu laiku runāju par lielisko piecinieku jeb tēmām, bez kurām nu patiešām ļoti grūti ir sakārtot dzīvi, bet… visām tām pamatā ir spēja jeb māka vadīt savu prātu un domas.

DOMAS VADA ENERĢIJU. Tas, par ko domā, tas aktivizējas. Atceries stāstu par diviem vilkiem? Vectēvs mazdēlam stāsta, ka katrā cilvēkā dzīvo divi vilki - viens labs un otrs ļauns. Abi vilki visu laiku cīnās un spēkojas. Kad mazdēls jautā - kurš vinnē? Vectēvs atbild, - tas, kuru tu barosi.

Lūk, atbilde jautājumam - kā mēs varam radīt tādu dzīvi, kādu vēlamies piedzīvot. Vienkārši domā tādas domas, kas ir radošas. Tādas domas, kuras rada to, ko vēlies.

Vai Tev ir paradums vērot savas domas un sekot līdzi tam, ko domā? Nav? Tad pēdējais laiks sākt. Ir laiks uzņemties atbildību par savu dzīvi, jo tikai tad, kad tiešām mākam vadīt savu prātu un domas, mēs iemācāmies kļūt radoši vai graujoši paši pret sevi un apkārtējiem.

Lūk - tieši par to, kā domāt radoši. Kā sekot līdzi, lai mūsu domu dēļ mūsu energolauks aug stiprāks, mūsu pašapziņa nostiprinās un sirds piepildās ar mīlestību.

Iemācies sakārtot domas - un Tev sakārtosies visas attiecības. Iemācies vadīt savu prātu - un Tev vairs nebūs nesakārtotu dzīves jomu. Gribi sakārtot veselību - jāiemācās domāt veselīgi. Gribi sakārtot naudas jomu - jāiemācās domāt bagāti. Vai to var izdarīt? Protams. Vienkārši jādara. Nav nemaz tik daudz (man pazīstamu) cilvēku, kuri prastu vadīt savas domas un prātu. Daudzi pat vēl arvien domā, ka tas nav iespējams.

Tad nu tas gribu Tev pateikt - ka tas ne tikai ir iespējams, bet tas pilnīgi noteikti ir jāiemācās un diendienā jādara.

Un tieši par to, kā vadīt prātu un domas, būs mūsu seminārs "Kā vadīt prātu un domas" 4.aprīlī Kandavā!

Kopš pati esmu to iemācījusies, ar vislielāko prieku esmu gatava iemācīt to arī Tev!

Tiekamies, 04.aprīlī, viesnīcā Kandava, plkst 18.00 Dalības maksa 20.00 eur.

  Ar mīlestību, Inese

back to top