Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/7146/teva_diena_zante
Drukas datums: 11:32:29 28.03.2024

Tēva diena Zantē

14.09.2018 18:00

20180914_185357.jpg14.septembrī  Zantē  tika atzīmēta Tēva diena. Par pasākuma norisi rūpējās Zantes pamatskolas kolektīvs, Zantes kultūras nama un Zantes ģimenes krīzes centra darbinieki.

Uz pasākumu īpaši tika aicināti ģimeņu Stiprie pleci - tēti, vectēvi kopā ar bērniem un pārējiem ģimenes locekļiem.

Pasākumu ievadīja folkloras kopa „Vācelīte” ar dziesmām un rotaļām, iesildot publiku. Vakara gaitā tēti ar bērniem kopā veidoja lidmašīnas, zīmēja ar aizsietām acīm „Supertēta  portretu”, spēlēja boulingu un citas izklaidējošas un sportiskas aktivitātes.

 Patīkamu pārsteigumu sarūpēja velotriālisti BIU Pasaules čempionāta, Eiropas un Latvijas čempionu titulu ieguvēji brāļi Ansis un Arvis Dermaki. Veicot paraugdemonstrējumus ar velo, lecot pāri šķēršļiem, izpildot sarežģītas figūras uz viena riteņa, kas publikā radīja neaprakstāmu sajūsmu un ovācijas. Un kur tad vēl iespēja fotografēties kopā ar slavenībām. Tā kā pasākuma mērķis bija pavadīt laiku un darboties  tētiem kopā ar bērniem un likt aizdomāties, lai tas nav tikai svētku reizē, bet arī ikdienas skrējienā, sekoja otrs pārsteigums.  Viens no vadošajiem FBK „Ķekava” komandas spēlētājiem Oskars Repke dāvināja Zantes jauniešiem florbola inventāru - 30 nūjas, vārtsargu ķiveres, vārtsarga ekipējumu, vārtus, kuru bija sagādājis kopā ar saviem komandas biedriem. Nav aprakstāms tas prieks un sajūsma bērnu un vecāku acīs par iespēju daudziem bērniem mācīties spēlēt florbolu Zantē. Svētki noslēdzās ar jauku tējas dzeršanu un disenīti.

Zantes pamatskolas sporta skolotāja TijaTripāne