Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/8280/kandava_vai_tevi_pazistu__erudicijas_spele_starp_kandavas_pilsetas_iestadem_uznemumiem
Drukas datums: 00:31:42 26.04.2024

"Kandava- vai tevi pazīstu? " Erudīcijas spēle starp Kandavas pilsētas iestādēm, uzņēmumiem

06.04.2019 18:00 - 20:00

dsc_0086.jpg6.aprīļa vakarā Kandavas kultūras namā, lai pārbaudītu savas zināšanas erudīcijas spēlē “Kandava- vai tevi pazīstu”, pulcējās pilsētas iestāžu un uzņēmumu pārstāvji. Savus erudītākos pārstāvjus bija izvirzījuši: degvielas uzpildes stacija “VIRŠI”, veikals “MAXIMA”, SIA “Saltums”, SIA “Kandavas ceļi”, Kandavas novada dome, Kandavas pasta nodaļa, Kandavas internātvidusskola un Kandavas lauksaimniecības tehnikums.

Dalībniekus kuplā skaitā uzmundrināt bija ieradušies līdzjutēji no visām pārstāvētajām iestādēm un uzņēmumiem. Spēlētāji tika sadalīti divās komandās: sarkanajā un zaļajā, katram pašam izvēloties aploksni, kurā bija viena no krāsām.

Spraigā un interesantā cīņā, kas ilga tieši divas stundas, spēles vadītāja Solvita Jansone un viņas palīgi, saņēma atbildes uz divdesmit jautājumiem. Komandas demonstrēja savu erudīciju, zināšanas, reakcijas ātrumu, attapību, spēju atpazīt melodijas, kā arī veiksmi, griežot Laimes ratu.

Uzvarēja sarkanā komanda, kurai, spēles noslēgumā griežot Laimes ratu, uzgriezās skaitlis 50, bet zaļajiem- tikai 19. Zaļā komanda, kura palika zaudētājos, priecājās par to, ka viņiem, neveicoties loterijā, veiksies dzīvē un mīlestībā.

Visi klātesošie mājup devās ar sajūtu par saturīgi pavadītu laiku un daudz vairāk zinoši par mūsu pilsētu- Kandavu.