Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/8648/vugd_atverto_durvju_dienas_kandava
Drukas datums: 02:51:45 29.03.2024

VUGD atvērto durvju dienas Kandavā

17.05.2019 10:00 - 19:00

add_17_maijs.jpgAtzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu un ugunsdzēsības Latvijā 154.gadadienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) jau septīto gadu pēc kārtas 17.maijā rīkos Atvērto durvju dienu visās VUGD daļās un posteņos, kā arī Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Praktisko mācību nodaļā. 17.maijā no plkst. 10:00 līdz 19:00 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kandavas postenī (Tirgus laukuma 7, Kandava) norisināsies atvērto durvju diena. 

Interesenti un izglītības iestādes aicinātas iepriekš pieteikt savu apmeklējumu, sazinoties ar  Gati Celmu, mob. t.: 27899636

Šajā dienā mazos un lielos apmeklētājus ugunsdzēsēji glābēji iepazīstinās ar ugunsdzēsēju glābēju ikdienu, izrādīs ugunsdzēsēju depo un parādīs VUGD tehniku, kā arī ļaus izmēģināt un pielaikot ugunsdzēsēju glābēju aizsargtērpu, sniegs atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem, atgādinās par drošību un pastāstīs par iespējām nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju glābēju.

Jau šobrīd daudzas izglītības iestādes ir pieteikušas savu apmeklējumu, tāpēc aicinām visus interesentus savlaicīgi pieteikties, sazinoties ar  VUGD daļu un posteņu kontaktpersonām (saraksts pieejams šeit: http://www.vugd.gov.lv/lat/akt...)

Nāc ciemos, iepazīsti un uzzini daudz jauna par ugunsdzēsību, ugunsdrošību un ugunsdzēsējiem glābējiem! Svinot savu dzimšanas dienu, mēs gaidīsim ciemos un priecāsimies par ikvienu apmeklētāju!