pavasara-foto-majas-lapai8mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Nosvinēti projekta “Dari, baudi, dalies Kandavā 2019” ražas svētki

29.09.2019

img_20190930_wa0004.jpg29.septembrī Kandavā, skvērā pie Buņinieku pilskalna, reizē ar Miķeļdienas tirdziņu, tika nosvinēti arī projekta “Dari, baudi, dalies Kandavā 2019” ražas svētki. 

Uz ražas svētkiem tika ielūgti projekta dalībnieki, lai padalītos savstarpējā pieredzē par vasarā paveikto, kā arī, lai padižotos ar savu vasaras darbu.  Ģimenes, kas atrada laiku,  lai paviesotos kopīgajā aktivitātē tika atvestas uz pasākumu un varēja baudīt gan Miķeltirgus piedāvājumu, gan saņemt pateicības par dalību projektā- katra  ģimene saņēma recepšu grāmatu ar pateicības ierakstu.  Tiem projekta dalībniekiem, kuriem neizdevās paviesoties, pateicības nogādāsim uz mājām.

Ļoti priecājamies par tām saimniecēm, kas atvēlēja savu veikumu burciņās kopīgai degustācijai. Bijām patīkami iepriecināti, ka cilvēku interese par degustāciju bija liela un arī klāt pieliktās receptes atrada interesentus, kas mēģinās nogaršotos  un iepatikušos ziemas krājumus ieviest arī savā ēdienkartē. 

Ja pieaugušos saistīja receptes un piedāvāto krājumu garšošana, tad mazie apmeklētāji varēja nodoties cepumkūku gatavošanai. Pateicoties biedrības “Tuvu” atbalstam mums bija pieejama cukura glazūras masa un dekori, kurus uzklājot uz auzu cepumiem ikvienam čaklo roku īpašniekam izdevās izgatavot sev vienreizēju cepumkūku ar greznu rotājumu. Daudzas cepumkūkas žigli pazuda kārajās darinātāju mutēs, bet citas tika nestas līdzi, lai iepriecinātu ģimeni pie tējas vai kafijas galda.  Liels paldies visiem dalībniekiem, brīvprātīgajiem koordinatoriem un palīgiem, kas veltīja savu laiku visas vasaras garumā šī projekta realizācijai!

Informāciju sagatavoja: projekta koordinatore Ērodeja Kirillova

1111111.jpg images.jpgimages_0.jpg

back to top