Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/9298/matkule_realizets_projekts_vari_cep_un_grile_matkule
Drukas datums: 07:43:42 29.03.2024

Matkulē realizēts projekts “Vāri, cep un grilē Matkulē”

15.10.2019

dsc_0005.jpg15.oktobrī Matkules sporta laukumā pie lapenes matkulnieki un viesi, baudot rudenīgu pikniku, atklāja jaunizveidotu ugunskura vietu. Tā tapusi Matkules domu biedru grupas “Mēs Matkulei” projekta “Vāri, cep un grilē Matkulē” ietvaros.

Pagasta pārvaldniece Dzidra Jansone, kuras vadībā projekts īstenots, pateicās Jānim Ķezberim par ugunskura vietas izgatavošanu. Paldies tika teikts arī pārējiem iesaistītajiem, ar kuru palīdzību iecere veiksmīgi realizēta- Agnesei Vanagai, Mārtiņam Užānam, Rotai Eižvertiņai, kā arī Kandavas novada iespēju fonda (KNIF) valdes loceklēm Signei Ezeriņai un Ērodejai Kirillovai.

S.Ezeriņa sacīja, ka priecājas par matkulnieku aktivitāti, jo šī jau ir trešā realizētā iecere KNIF projektu konkursa “Dari pats!” ietvaros. “Pirmais projekts bija tilts pār Imulu, otrais- atjaunots sporta laukuma žogs, kas laukumu atdala no kultūras nama un daudzdzīvokļu māju teritorijām un brīnišķīgi, ka turpināt labiekārtot šo atpūtas vietu”, sacīja KNIF pārstāve.

Apskatīt matkulnieku paveikto bija ieradusies arī Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede un priekšsēdētājas vietniece Gunda Cīrule, kuras vēlēja arī turpmāk būt tikpat aktīviem sava pagasta teritorijas labiekārtošanā un projekta realizētājiem pasniedza dāvanu, kas noderēs piknika reizēs.