Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/9453/jauna_gada_pasakums_kandavas_novada_aizbildnu_un_audzugimenem
Drukas datums: 10:12:19 20.04.2024

Jaunā gada pasākums Kandavas novada aizbildņu un audžuģimenēm

11.01.2020 13:00

img_8024.jpg11.janvārī Kandavas kultūras namā uz jaungada pasākumu pulcējās novada aizbildņu un audžuģimeņu vecāki kopā ar bērniem. Par brīnišķīgu dāvanu- emocionālu un krāšņu izrādi “Princese Vijolīte” - bija parūpējušies Cēres pamatskolas teātra pulciņa “Pastarītis” dalībnieki savas režisores un ludziņas autores Evitas Bērziņas vadībā.

Krāšņi tērpi, skaista mūzika, vizuālas projekcijas uz ekrāna, tas viss kopā radīja svētku sajūtu un patīkamas emocijas gan bērniem, gan vecākiem.

Kandavas novada Iespēju fonda vadītājas Signe Ezeriņa un Erodeja Kirillova bija padomājušas par visu- bērni un vecāki tika sagaidīti ar konfektēm- saldākai dzīvei, varēja nofotografēties piemiņai ar šī gada simbolu - mīlīgo Žurciņu, bet pēc pasākuma  mājās visi devās ar dāvanu pilnām rokām.

Novada aizbildņu un audžuģimeņu saimi jaunajā gadā sveica Kandavas novada domes priekšsēdētājas vietniece Gunda Cīrule. “Mēs katrs vārdu ģimene varam definēt savādāk, bet es domāju, visi piekritīs tam, ka ģimene ir vērtība. Jūs esat tie, kas to parāda ne tikai ar vārdiem, bet arī darbiem. Jūs esat tie, kas parāda ka, darot lietas ar mīlestību un sirds siltumu, var aizmirst sāpes un pāridarījumus. Jūs esat tie, kam no jauna ir jāparāda un citreiz pat jāpierāda, ka ģimene ir vērtība. Saku paldies visiem - gan lieliem, gan maziem par savstarpējo sapratni, cieņu un mīlestību vienam pret otru. Lai šīs cilvēcīgās īpašības augtu augumā un sildītu Jūsu sirdis.”

Signe Ezeriņa, kuras pārziņā jau vairākus gadus ir jaungada pasākuma organizēšana, sacīja paldies Cēres pamatskolas teātra pulciņam “Pastarītis”, režisorei Evitai Bērziņai, Kandavas kultūras namam, īpaši, Jurģim un Raimondam, biedrībai “Tuvu” par dāvanām un visiem brīvprātīgajiem, kas ieguldīja savu darbu, lai šis pasākums taptu.