kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

BK «Kandava/Anzāģe» piedzīvo zaudējumu pret Jelgavu

08.11.2019 19:00

lbl2.jpg8.novembrī viesojāmies Jelgavā, kur aizvadījām ceturto sezonas spēli pret spēcīgo Jelgavas komandu. Labs sniegums, tomēr trešais zaudējums.

Pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīga cīņā, bet par efektīgāko epizodi parūpējās mūsu spēlētājs Lauris Zuze, kuram šī bija pirmā spēle mūsu sastāvā, un LBL2 līgā Lauris pierakstījās ar ļoti skaistu triecienu grozā no augšas. Otrās ceturtdaļas vidū Jelgavas vienība ieguva 10 punktu pārsvaru, bet ar komandas veiksmīgām darbībām un rezultatīvo kapteini Guntaru Strāķi priekšgalā izdevās rezultātu izlīdzināt. Pārtraukumā ejot ar 41:43.

Trešās ceturtdaļas otrajā pusē Jelgavas grozi neņēma pretī nevienu no mūsu metieniem un iestrēgām uz 56 punktiem, mājinieki to izmantoja un otro reizi spēlē ieguva 10 punktu pārsvaru. Zaudējuši pārliecību, bet ne motivāciju, mēģinājām lauzt spēles gaitu, taču dažas kļūdas un pretinieku veiksmīgie metieni to neļāva izdarīt. Parādīts labs sniegums, taču piedzīvots zaudējums ar 82:92. Liels prieks, ka arī uz Jelgavu bija sabraukuši mūsu līdzjutēji, kas palīdzēja cīnīties līdz pat spēles pēdējai sekundei, milzīgs paldies Jums!

Rezultatīvākais vakardienas spēlē bija Guntars Strāķis ar 23 punktiem, bet 13 un 12 punktus pievienoja Kristaps Gotfrīds un Ralfs Bergs.

15.novembrī viesosimies pie jaudīgajiem Saldus basketbolistiem, un tik pat jaudīgajiem viņu skatītājiem, brauciet un palīdziet arī šinī spēlē!

Informācija pārpublicēta no: https://www.facebook.com/Kanda...

Foto: Raimonds Subatovičs/BK «Jelgava/LLU»

back to top