kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

«Kandava/Anzāģe» uzvara mājas spēlē pret "Ventspils augstskolu"

06.12.2019

tversana.jpgEsam aizvadījuši vēl divas spēles Ramirent LBL2 čempionātā, ņemot vērā ka bijām sakrājuši 5 spēļu zaudējumu sēriju, bija laiks saņemties. Vispirms viesojāmies Bauskā, kuru komandai bija identiska bilance kā mums 1-5.

Spēles pirmās sešas minūtes aizritēja līdzīgā cīņā, taču tad pārslēdzām ātrumus un veicām 38:10 izrāvienu un puslaikā pārliecinoša vadība ar 54:22. Pēc tam atlikušais spēles laiks vairs bija tikai formalitāte, cīņu noslēdzot ar 110:65.

Rezultatīvākais šinī spēlē ar 28 punktiem bija Guntars Strāķis, 25 pievienoja Arvis Savčenko, kamēr 14 rezultatīvas piespēles izdalīja Roberts Rozentāls.

Pēc nedēļas mājās uzņēmām šogad ļoti labi spēlējošos Ventspils Augstskolas basketbolistus, kuri bija iekrājuši 6 uzvaras, bet zaudējuši tikai divreiz.

Arī šī spēle pierādīja, ka ventspilnieki šogad būs ciets rieksts, jo spēles uzvarētājs nebija zināms līdz pat spēles pēdējām sekundēm. Sākumā nelielu pārsvaru ieguvām mēs, tomēr puslaika pārtraukumā jau -5. Trešajā ceturtdaļā nomainījām taktiku aizsardzībā, kas atmaksājās un pirms pēdējās ceturtdaļas – neizšķirts. Arī 4/4 cīņa noritēja punkts punktā, tomēr ceturtdaļās izskaņā Jāņa Zemeļa pieci punkti pēc kārtas ļāva izvirzīties vadībā ar 5 punktu pārsvaru, taču pēdējās sekundēs viesiem bija iespēja izraut neizšķirtu, tomēr pēdējais trīspunktnieks bija neprecīzs. Galu galā laimīga un ļoti svarīga uzvara ar 81:78.

Pa 18 punktiem guva Guntars Strāķis un Arvis Savčenko, pēdējam arī 11 atlēkošās bumbas.

Nākamā spēle rīt, 10. decembrī Liepājā, kur centīsimies uzvaru sēriju pagarināt, bet Kandavā nākamā spēle būs vien pēc Ziemassvētkiem, 27. decembrī.

Informācija pārpublicēta no: https://www.facebook.com/KandavaAnzage/.

back to top