pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aizvadītas kārtējās Kandavas novada čempionāta basketbolā spēles!

13.12.2019

img_2440.jpgIr aizvadītas kārtējās Kandavas novada čempionāta spēles! Piektdien 13.decembrī Kandavas sporta hallē tikās RGR Juniors un Kandavas BJSS komandas , kā arī RGR Pluss ar GL Kandava komandu. 

Pirmajā spēle uzvaru izcīnīja RGR Juniors komanda. Spēles pirmā ceturtdaļa noritēja punkts punktā, jo abas komandas bija noskaņojušās uzvarai. Otrajā ceturtdaļā pārsvaru nedaudz pārņēma RGR Juniors komanda un puslaikā devās ar komfortablu 9 punktu pārsvaru. Par spēles izsķirošo ceturtdaļu kļuva trešā, jo tajā RGR Juniors komanda ieslēdza nākamo ātrumu un pārsvars iebrauca jau trešajā desmitā. Līdz ar to spēles pēdējā ceturtdaļa noritēja diezgan vienmērīgi un kopumā spēle noslēdzās ar rezultātu 87:62 par labu RGR Juniors komandai. RGR Juniors sastāvā par rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuva Kristers Šnikvalds ar 18 punktiem+9ab un Ralfs Bērziņš ar 16 punktiem.
RGR Juniors: Šnikvalds 18+9ab, Bērziņš 16,Frīdemanis 12p Bergs 9p+10ab, Staris 8+6ab, Pelīte 8p,Eņģelis 6p,Nikolajevs 6p, Ķilps 2p, Ķēniņš 2p.
BJSS : Ozols 20p, Zapereckis 16p+13ab, Goldmanis 12p+11ab, Zauers 6p, U.Ersts 5p, Dronka 2p,Kazaks 1p.

Otrajā spēlē tikās RGR pluss komanda ar GL Kandava komandu. RGR pluss komanda spēli iesāka ar teicamu precizitāti no trīspunktu līnijas , kamēr GL Kandava bija diezgan pasmagi iemigusi un atļāva RGR komandai brīvi spēlēt. RGR komanda pilnībā dominēja laukumā līdz pat pirmā puslaika beigām un atpūtā devās ar jau iespaidīgu 23 punktu pārsvaru. Otrajam puslaikam sākoties spēle palika visnotaļ agresīvāka, jo GL Kandava negribēja piekāpties pieredzējušajai RGR komandai. GL Kandava aizsargi sāka segt agresīvu zonas presingu un tas deva darba augļus, pēc trešās ceturtdaļas rezultāts jau mazliet interesantāks 79:71 par labu RGR. Ceturtās ceturdaļas basketbols bija vēl agresīvāks un intensīvāks, jo abas komandas bija uzvilkušās un negribēja padoties. Līdz ar to arī tiesneša svilpes skaņas varēja dzirdēt arvien vairāk. Ceturtās ceturtdaļas vidū GL Kandava palika bez dažiem vadošajiem spēlētājiem dēļ piezīmju problēmām, kā arī notraumējās viens no komandas līderiem Kristaps Gotfrīds. Līdera lomu RGR komandas sastāvā pēdējās minūtēs uzņēmās Lauris Grugulis, kurš nekļūdīgi meta no sodmetienu līnijas. Pašu neizmantotās iespējas GL Kandavai patraucēja šajā spēlē izcīnīt uzvaru un līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 95:89 par labu RGR Pluss komandai. Jāpiemin, ka RGR komanda kopumā spēle iemeta 16 trīspunktu metienus kas ir diezgan iespaidīgi, ņemot vērā to , ka uz spēli nebija ieradušies komandas  snaiperi Agris Briedis un Nauris Litke.

RGR Pluss : Grugulis 23p+6ab+6rp, R.Krūmiņš 19p, Zariņš 17p(4/6 3p)+9ab, Viļumsons 14p, Ševčuks 11p+10ab, Brikovs 6p+7ab+5rp,E.Krūmiņš 5p+7ab, Priednieks
GL Kandava : Gotfrīds 20p+12ab, Rudzītis 19p+17ab,Piuss 14p, Rozentāls 13p+7ab+6rp, Priede 11p (3/4 3p) , Zilberts 6p, Zabiņaks 5p, Štoferts 1p.


Galerija 1

Galerija 2
back to top