pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

BK Anzāģe/Kandava piedzīvo zaudējumus arī pret LU/BS Rīga un Saldus komandām

22.11.2019

img_1690.jpgDziļas bedres pašā apakšā, jālien laukā!

Esam aizvadījuši vēl divas spēles Ramirent LBL2 čempionātā, vispirms viesojāmies Saldū, bet pēc nedēļas uzņēmām LU basketbolistus. Diemžēl abās spēlēs piedzīvojot zaudējumus.

15. novembrī viesojāmies Saldū, Saldus šogad demonstrē ļoti labu sniegumu, tāpēc bija skaidrs, ka viegli nebūs. Un nebija arī, ja uzbrukumā spējām demonstrēt atzīstamu sniegumu, tad aizsardzībā nekādi nespējām apturēt Saldus basketbolistus, gala rezultātā zaudējums ar 89:100.

Teicamu maču aizvadīja Jānis Zemels, kuram 26 punkti un 10 rezultatīvas piespēles.

22. novembrī savās mājās uzņēmām LU/BS Rīga vienību. Spēli iesākām ļoti apņēmīgi un panācām pat 10 punktu pārsvaru, tomēr līdz puslaika pārtraukumam viesi ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet atpūtā devās ar viena punktu pārsvaru. Trešā ceturtdaļa aizritēja ļoti līdzīgā cīņā, lielu pārsvaru neiegūstot nevienai no komandai, un pirms pēdējām 10 minūtēm +1 jau mūsējiem. Tomēr pēdējā ceturtdaļa izvērtās par katastrofu, jo aizsardzība izjuka pilnīgi pa vīlēm un beigās piektais zaudējums sezonā.

21 punkts Guntaram Strāķim, 19 Laurim Zuzem.

Situācija turnīra tabulā ir visai bēdīga maigi sakot, tomēr jau rīt lieliska iespēja zaudējumu sēriju pārtraukt, jo dosimies uz Bausku, kuriem līdz šīm (ne)veicies tieši tā pat kā mums, 5 zaudējumi un tikai viens panākums. Esam gatavi sākt spēlēt aizsardzībā un beidzot uzvarēt, lai tuneļa galā ieraudzītu kaut nelielu gaismiņu. Šādos grūtos, neveiksmju brīžos līdzjutēju atbalsts ir divtik svarīgs, tā kā priecāsimies Jūs redzēt rīt Bauskā, un tāpat arī 6. Decembrī Kandavas hallē, kad uzņemsim Ventspils Augstskolas vienību.

back to top