Drukas resursa adrese: https://kandava.lv/notikumi/8311/grupas_autobuss_debesis_20_gadu_jubilejas_koncerts
Drukas datums: 13:11:11 29.03.2024

Grupas "Autobuss debesīs" 20 gadu jubilejas koncerts

10.08.2019 17:00 - 18:30

aut_deb.jpgAr vairākiem īpašiem koncertiem Latvijas pilsētās šogad darbības 20. gadskārtu atzīmēs grupa “Autobuss debesīs”, koncertu repertuārā piedāvājot daudzpusīgu muzikālu retrospekciju.

Viens no galvenajiem jubilejas notikumiem gaidāms rudens pusē – koncerts Rīgā VEF kultūras pilī, bet jau 10.augustā 17.00  grupa viesosies Kandavā, Ozolāju estrādē.

Koncertos klausītāji visā Latvijā varēs dzirdēt daudzas tautā iemīļotas komponista Imanta Kalniņa dziesmas un vairākus pašu grupas dalībnieku komponētus skaņdarbus no karjeras laikā tapušā grupas repertuāra.

Viens no īpašajiem  muzikālajiem notikumiem koncertos būs grupas pirmā albuma “Viņa pastarā diena” dziesmu izpildījums, kas par godu dzejnieka Vika 80 jubilejai šogad iestudēts no jauna un izskanēs gan jubilejas koncertos, gan Imantdienās.

“Autobuss debesīs” 20 gadus krātā repertuāra klāstā ir seši skaņu ierakstu albumi, kuros iekļautās dziesmas šo gadu laikā kļuvušas ne vien par plaši pazīstamām melodijām, bet arī zīmīgu sava laika simbolu, īpaši akcentējot Imanta Kalniņa 90. gadu un mūsu gadsimta pirmās desmitgades radošo posmu

Jau kopš dibināšanas 1999. gadā grupa “Autobuss debesīs” ir piedzīvojusi ievērojamus panākumus, kļūstot par vienu no pašām populārākajām latviešu mūzikas grupām.

Biļetes cena:  Iepriekšpārdošanā EUR 8,-  Koncerta dienā EUR 10,-

ap.jpgBiļetes var iegādāties: Kandavas kultūras nama un Biļešu paradīzes kasēs.