pavasara-foto-majas-lapaimazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Seminārs “Atbalsts LEADER projektu iesniedzējiem" Kandavā

17.03.2016 10:00

img_3378.jpg17. martā teju visas dienas garumā norisinājās biedrības “Kandavas Partnerība” organizētais seminārs “Atbalsts LEADER projektu iesniedzējiem", kas pulcēja vairāk kā 30 potenciālos projektu iesniedzējus no Kandavas, Matkules, Zemītes, Cēres, Vānes, Pūres un Jaunpils.

Biedrības valdes priekšsēdētāja Inta Haferberga klātesošajiem deva ieteikumus projekta sagatavošanai un detalizētāk stāstīja par aktivitāti "Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas", kuras ietvaros ir iespēja īstenot četras dažāda veida darbības: jaunu produktu un pakalpojumu radīšana; lauksaimniecības produktu pārstrāde, to realizēšana tirgū; tirdzniecības vietu radīšana vai labiekārtošana un darbinieku produktivitātes kāpināšana. Plānots, ka projektu iesniegšanu varēs uzsākt šī gada aprīļa beigās.

Par nodokļiem, grāmatvedību un svarīgākajiem nosacījumiem, kas jāzina uzņēmējam stāstīja Jadviga Neilande, sertificēta nodokļu konsultante, Latvijas nodokļu konsultantu asociācijas biedre, grāmatas “Komersanta ABC” autore un Rakstu autore žurnālos "iFinanses", "Praktiskais Latvietis", "LV portāls".

Par būvniecības dokumentāciju un citiem ar būvniecību saistītiem jautājumiem klātesošos informēja Tukuma novada galvenā arhitekte un Tukuma novada būvvaldes vadītāja Iveta Vistapole.

Biedrība “Kandavas partnerība” aicina interesentus uz individuālām konsultācijām, kā arī tiek plānota tikšanās, lai informētu par projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanu.

Zināšanai: LEADER programma ir paredzēta uzņēmējiem, kuriem neto apgrozījums iepriekšējā noslēgtajā gadā nav bijis lielāks par 70 000 EUR. Projektus var iesniegt uzņēmēji vai tie, kuri domā nodarboties ar uzņēmējdarbību.

Vairāk informācijas pa e-pastu: intaha@inbox.lv vai tel.28390394


Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

1.jpg11.jpg111.jpg1111.jpg

Biedrības "Kandavas Partnerība" valdes priekšsēdētāja Inta Haferberga Sertificēta nodokļu konsultante Jadviga Neilande Tukuma novada galvenā arhitekte un būvvaldes vadītāja Iveta Vistapole
back to top